Complete lijst met methodes

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Rookblok

(50% aanbevolen)

Rookblok

Stoppen met roken is al heel lang uw uitdaging, maar u vindt het moeilijk om van uw verslaving af te komen. Rookblok is een snelle en makkelijke manier om van uw slechte gewoonte af te komen.

Rookblok is een capsule dat het verlangen naar een sigaret onderdrukt en u snel helpt te stoppen met roken zonder onthoudingsverschijnselen en gewichtstoename. Met Rookblok neemt uw rookbehoefte snel af zonder dat u last krijgt van nare bijwerkingen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Smokers Countdown

(50% aanbevolen)

Smokers Countdown

Smokers Countdown, is een bewezen methode voor stoppen met roken!

Smokers Countdown is een nieuw hulpmiddel om te stoppen. Niet alleen helpt Smokers Countdown helpt met het stoppen met roken, maar het kan ook gebruikt worden om te minderen met roken. Door middel van Smokers Countdown kun je binnen slechts 90 dagen van jouw rookgewoonte afkomen (of rook je gewoon minder). Dit doe je niet volgens de bekende ‘Cold Turkey’ (in een keer stoppen) manier, maar via de bewezen effectiviteit van ‘Schematisch Afbouwen’.

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Allen Carr

(66.7% aanbevolen)

Allen Carr

Carr was tot 1983 kettingroker. Hij rookte zo'n 100 sigaretten per dag. In 1983 wist hij na vele pogingen te stoppen met roken. Over de door zijn eigen ervaringen geïnspireerde "Easyway-methode" schreef hij boeken die wereldwijd goed verkochten. Ook gaf hij groepssessies of in uitzonderlijke gevallen een privésessie, bij bijvoorbeeld een bekend persoon, terwijl hij nooit voor zijn sessies adverteerde, dit ging via mond-tot-mondreclame. Later schreef hij ook zelfhulpboeken, onder andere over afvallen en het in de hand houden van alcoholgebruik. Ook zijn boek over vliegangst is populair.

Zijn boeken werden in vele talen vertaald. In de jaren negentig richtte hij 30 klinieken op waar men hulp kon krijgen bij het stoppen met roken en richtte hij zich meer op het schrijven dan op het zelf geven van sessies.

Gezondheid
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Als U Wilt Stoppen Met Roken

(50% aanbevolen)

Als U Wilt Stoppen Met Roken

Dit boek is met passie geschreven. Na 33 jaar te hebben gerookt, was ik er aan toe om te stoppen. Maar hoe stop je nu met roken? In 12 hoofdstukken probeer ik mijn ervaringen met u te delen. De bedoeling is u te inspireren en te helpen om te stoppen met roken. Laten we er voor zorgen dat u bevrijd wordt van de dwang die uw leven beheerst.

Gezondheid
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Atrium MC

(50% aanbevolen)

Atrium MC

De Rook Stop Poli Atrium MC (RSP) is een ziekenhuisbrede RSP waar alle medisch specialisten patienten naar kunnen verwijzen. De incidentie en prevalentie van hart- en vaatziekten in Nederland neemt toe. In de regio oostelijk zuid Limburg is deze toename waarschijnlijk meer uitgesproken dan elders.

De ervaringen van rookstop poli's elders enerzijds en de populatie patiënten binnen het adherentiegebied van het Atrium Medisch Centrum anderzijds maken de implementatie van een rookstop poli een logische stap. Investeren in kostbare, hoog gespecialiseerde zorg is als water naar de zee dragen indien geen aandacht wordt besteed aan cardiovasculair risico-management.

StoppenmetRoken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Auriculo Praktijk

(50% aanbevolen)

Auriculo Praktijk

De Stoppen met Roken Kuur bestaat uit 2 behandelingen, inclusief levenslange garantie.


Gezondheid
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Body Balans

(33.3% aanbevolen)

Body Balans

Stoppen met roken........ het houdt veel mensen bezig. Het vergt nogal wat wilskracht en doorzettingsvermogen om te stoppen.

Met SoftLaser Therapie wordt stoppen met roken een stuk makkelijker. Het vermindert de behoefte aan nicotine. Bijverschijnselen als snel geprikkeld zijn en gewichtstoename zijn vrijwel niet aan de orde.

Hoe een e-sigaret jou kan helpen stoppen met roken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bouman Coaching

(50% aanbevolen)

Bouman Coaching

Het is een merkwaardig verslavingsmechanisme; hoe graag je er ook vanaf wilt, zodra je er serieus over nadenkt, word je bang, zie je er tegenop of vind je allerlei redenen om het nog even uit te stellen.

Het is vooral deze innerlijke strijd tussen angst en beknelling waar de Kernvisie methode een einde aan maakt. De coachingsmethodiek stelt jou in staat zelf te stoppen met roken. Je leert jezelf een geheel eigen strategie aan om het stoppen vol te houden. Een strategie die je op ieder moment van de dag, waar je ook bent, toe kunt passen.

StoppenmetRoken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BovenIJ Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

BovenIJ Ziekenhuis

In het BovenIJ ziekenhuis kunt u onder begeleiding stoppen met roken. Het team dat u begeleidt bestaat uit artsen, een verpleegkundige en een longfunctieassistent die gespecialiseerd zijn in het werken met tabaksverslavingsproblemen. Zij hebben de kennis en ervaring om u hierbij te helpen, hoe verslaafd u ook bent. Het allerbelangrijkste bij stoppen met roken is uw motivatie en inzet. Dit vragen wij van u om het stoppen met roken te laten slagen.

Roken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Champix

(50% aanbevolen)

Champix

Champix is een middel wat de behoefte aan nicotine bedrukt en de ontwenningsverschijnselen vermindert. Champix is geen wondermiddel alleen het innemen van dit medicijn zal ook niet voldoende zijn om te stoppen met roken. Het is erg belangrijk om een plan te maken met hierin de stappen die je wil en misschien wel moet nemen om te stoppen met roken.

StoppenmetRoken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De kleine stoppen met roken

(50% aanbevolen)

De kleine stoppen met roken

Klaar om rookvrij te zijn? Deze vriendelijke, praktische gids loodst je stap voor stap door het proces van stoppen met roken. Van het begrijpen van je verslaving en het verminderen van je behoefte om te roken, tot het weerstaan van verleidingen en het omgaan met terugvallen. Breek met je slechte gewoonten, wees gezonder en adem gemakkelijker!

StoppenmetRoken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Detabaq

(50% aanbevolen)

Detabaq

Detabaq is een geneesmiddel op basis van kruidenextracten. Dit houdt in dat er in deze kuur helemaal geen schadelijke stoffen zitten zoals in nicotine pleisters en tabletten. Detabaq neem je in, een week voordat je van plan bent te stoppen met roken. Dit middel zorgt ervoor dat de nicotine resten in je lichaam verdwijnen. Het geeft je gelijk een fitter en gezonder gevoel. Tevens zorgt het er ook voor dat de onthoudingsverschijnselen onderdrukt worden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over E-Smoking

(50% aanbevolen)

E-Smoking

De elektronische sigaret is de nieuwste uitvinding op het gebied van rookwaren. De E-sigaret is uitgevonden in China en ondertussen doorontwikkeld naar een model welke nauwelijks van een echte sigaret te onderscheiden is. Uiteraard is onze E-Smoking Premium CE en ROHS gecertificeerd. Het overstappen op de elektronische sigaret is gemakkelijk, u houdt immers de gewoonte van roken in stand. U kunt daarbij onze sigaretten bestellen met of zonder nicotine. Als u kiest voor patronen met nicotine, gaat het overstappen van de normale sigaret op onze e-sigaret gemakkelijker. De stof die u lichamelijk verslaafd houdt is namelijk nicotine, en op deze wijze ervaart u dus geen ontwenningsverschijnselen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over E-Zsmoke

(50% aanbevolen)

E-Zsmoke

E-zmoke International produceert haar producten onder strenge farmaceutische normen en wordt jaarlijks door diverse internationale autoriteiten geïnspecteerd.

E-zmoke producten worden geproduceerd in cleanrooms en een team van kwaliteit controleurs testen alle E-zmoke producten in haar laboratorium alvorens zij de productie verlaten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Eenvoudig Stoppen Met Roken

(50% aanbevolen)

Eenvoudig Stoppen Met Roken

Dit boek is de vrucht van tientallen jaren psychotherapeutische praktijkervaring. Ben je graag uitvoerig en deskundig geïnformeerd? Dan vind je vast en zeker van je gading in het eerste deel van dit boek.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over EraCare

(50% aanbevolen)

EraCare

EraCare biedt u een serie effectieve behandelmethodes die al duizenden mensen hebben geholpen definitief te stoppen met roken.

Uw lichamelijke verslaving wordt behandeld met Auriculo-therapie (westerse ooracupunctuur). Er worden pijnloos drie kleine, steriele verblijfsnaaldjes vlak voor uw oor geplaatst.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Gelre Ziekenhuizen

(50% aanbevolen)

Gelre Ziekenhuizen

Wie eenmaal begonnen is met roken komt daar moeilijk vanaf. Maar veel mensen lukt het wel onder begeleiding. Deze begeleiding biedt de Rook Stop Polikliniek van Gelre Zutphen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois

(50% aanbevolen)

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois: in dit omkeerboek vertelt Diana helder en beknopt wat je moet doen, hoe je het doet en wat je nodig hebt om blijvend die dingen te combineren waarvan gedacht werd dat het niet mogelijk was: niet roken! Goedgehumeurd zijn! Slank zijn! Met smaak eten!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Hoe Stoppen Met Roken?

(50% aanbevolen)

Hoe Stoppen Met Roken?

Hoe Stoppen Met Roken? Uw praktische gids van dag tot dag om het roken af te leren.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Hypnohelp

(50% aanbevolen)

Hypnohelp

Yousef M. Hosseini van Hypnohelp: ik help je op twee fronten. Het eerste is het wegnemen van de onjuiste overtuigingen over het roken. Ik haal het fundament onder je overtuigingen vandaan. Als je er van overtuigd bent dat de oude ideen niet meer juist zijn en ze maar excuses zijn om door te gaan met wat je doet, dan heb je geen logische verklaring waarom je rookt.

De tweede stap is het mee krijgen van je onderbewuste om dezelfde richting op te gaan als je bewustzijn. Wanneer je bewustzijn en je onderbewuste dezelfde richting opgaan, kun je geweldige resultaten boeken in allerlei gebieden in je leven.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Hypnose Coach

(50% aanbevolen)

Hypnose Coach

Stoppen met roken blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Bij het stoppen met roken zijn twee aspecten van groot belang nl. de lichamelijke ontwenning en de psychische ontwenning. Als u écht wilt stoppen met roken en dat zonder enige moeite, laat de HypnoseCoach u dan helpen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Hypnose Stoppen Met Roken

(50% aanbevolen)

Hypnose Stoppen Met Roken

Stel dat je een niet-roker kunt worden. Zonder ontwenningsverschijnselen of gewichtstoename. Dat je je alleen maar bevrijd voelt en meer energie hebt. Dat je jezelf als het ware 'terugprogrammeert' naar de tijd dat je nog niet rookte. Er is een methode met een persoonlijke aanpak: de HYPNO2-methode. Ontwikkeld en uitgevoerd door een ervaren therapeut, die net als jij verslaafd was aan roken. Een methode die zichzelf al bewezen heeft en niet alleen met hypnose werkt maar zo compleet is dat iedereen succesvol kan stoppen met roken.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ijsselland Ziekenhuis

(33.3% aanbevolen)

Ijsselland Ziekenhuis

De rookstoppoli van het Ijsselland Ziekenhuis is een onderdeel van de polikliniek longziekten. De rookstoppoli heeft een begeleidingstraject om u een extra steun in de rug te geven bij het stoppen met roken. Ook kunt u worden begeleid op onze buitenpolikliniek Nesselande.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ik Stop!

(50% aanbevolen)

Ik Stop!

Iedere roker neemt zich weleens voor te stoppen, maar meestal gaat dat goed voornemen al snel in rook op. Toch hoeft stoppen niet zo'n kwelling te worden als velen vrezen. Carl Heese ontvouwt in dit boekje zijn eenvoudige, maar niettemin uiterst effectieve ontwenningsprogramma dat deels uit training bestaat en deels uit persoonlijkheidsontwikkeling. Wie zijn adviezen opvolgt kan na zes weken trots zeggen: Ik ben gestopt!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ikkanstoppen

(50% aanbevolen)

Ikkanstoppen

Ikkanstoppen is een uniek stoppen-met-rokenprogramma om je te ondersteunen bij je poging om een niet-roker te worden.
Lees verder »