Geneesmiddelen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Rookblok

Rookblok

Stoppen met roken is al heel lang uw uitdaging, maar u vindt het moeilijk om van uw verslaving af te komen. Rookblok is een snelle en makkelijke manier om van uw slechte gewoonte af te komen.

Rookblok is een capsule dat het verlangen naar een sigaret onderdrukt en u snel helpt te stoppen met roken zonder onthoudingsverschijnselen en gewichtstoename. Met Rookblok neemt uw rookbehoefte snel af zonder dat u last krijgt van nare bijwerkingen.
Lees verder »

Bezoek Rookblok

2

Reviews en Ervaringen over Champix

Champix

Champix is een middel wat de behoefte aan nicotine bedrukt en de ontwenningsverschijnselen vermindert. Champix is geen wondermiddel alleen het innemen van dit medicijn zal ook niet voldoende zijn om te stoppen met roken. Het is erg belangrijk om een plan te maken met hierin de stappen die je wil en misschien wel moet nemen om te stoppen met roken.

StoppenmetRoken
Lees verder »

Bezoek Champix

3

Reviews en Ervaringen over Detabaq

Detabaq

Detabaq is een geneesmiddel op basis van kruidenextracten. Dit houdt in dat er in deze kuur helemaal geen schadelijke stoffen zitten zoals in nicotine pleisters en tabletten. Detabaq neem je in, een week voordat je van plan bent te stoppen met roken. Dit middel zorgt ervoor dat de nicotine resten in je lichaam verdwijnen. Het geeft je gelijk een fitter en gezonder gevoel. Tevens zorgt het er ook voor dat de onthoudingsverschijnselen onderdrukt worden.
Lees verder »

Bezoek Detabaq

4

Reviews en Ervaringen over Nicorette Inhaler

Nicorette Inhaler

Nicorette Inhaler is geschikt voor rokers die het hand-mondritueel het meest missen. Vindt u het ook lastig om de handeling van het roken af te leren? Dan is Nicorette Inhaler misschien iets voor u.
Lees verder »

Bezoek Nicorette Inhaler

5

Reviews en Ervaringen over Nicorette Microtab

Nicorette Microtab

Nicorette Microtab is een nicotinevervanger die verkocht wordt in de vorm van een tablet die u onder de tong laat smelten.

Nicorette Microtab is geschikt voor rokers die een meer flexibele en discrete manier willen om hun zin in roken te bedwingen, wanneer en waar ze het nodig hebben.
Lees verder »

Bezoek Nicorette Microtab

6

Reviews en Ervaringen over Nicotinell Zuigtabletten

Nicotinell Zuigtabletten

Nicotinell Zuigtabletten bedwingen snel en discreet uw verlangen naar een sigaret door onmiddellijk nicotine af te geven.
Lees verder »

Bezoek Nicotinell Zuigtabletten

7

Reviews en Ervaringen over NiQuitin Mint Zuigtabletten

NiQuitin Mint Zuigtabletten

NiQuitin Mint Zuigtabletten zijn voor mensen die actief willen stoppen met roken en het stoppen met roken zelf in de hand willen hebben. Als je een moeilijk moment hebt, neem je een NiQuitin Mint Zuigtablet. Zo houd je ontwenningsverschijnselenonder controle, waar en wanneer jij dat wilt.
Lees verder »

Bezoek NiQuitin Mint Zuigtabletten