Lasertherapie

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Laserpraktijk Lemelerveld

Laserpraktijk Lemelerveld

Welkom bij Lasercentra Noord- Oost Nederland! Lasertherapie is een wetenschappelijk ontwikkelde methode uit Canada waaraan zes jaar is gewerkt door een team van artsen, psychologen en acupuncturisten.

Tijdens de behandeling worden, door middel van laserlicht, de uiteinden van 36 energiebanen verwarmd. De punten die worden verwarmd bevinden zich in de oorschelp, op het gezicht en op de handen.
Lees verder Ľ

Bezoek Laserpraktijk Lemelerveld

2

Reviews en Ervaringen over Smoke Free

Smoke Free

Lasercentrum Smoke Free: softlasertherapie maakt gebruik van de kennis die beschreven wordt door de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Softlasertherapie is acupunctuur met laserlicht. Met de laser worden 55 punten op de meridianen behandeld. Dit zijn energiebanen die ervoor zorgen dat uw lichaam in balans en conditie blijft. Door de behandeling wordt het verlangen naar het roken geneutraliseerd/onderdrukt.
Lees verder Ľ

Bezoek Smoke Free

3

Reviews en Ervaringen over Body Balans

Body Balans

Stoppen met roken........ het houdt veel mensen bezig. Het vergt nogal wat wilskracht en doorzettingsvermogen om te stoppen.

Met SoftLaser Therapie wordt stoppen met roken een stuk makkelijker. Het vermindert de behoefte aan nicotine. Bijverschijnselen als snel geprikkeld zijn en gewichtstoename zijn vrijwel niet aan de orde.

Hoe een e-sigaret jou kan helpen stoppen met roken
Lees verder Ľ

Bezoek Body Balans

4

Reviews en Ervaringen over Prostop

Prostop

Lasertherapie bestaat uit twee delen: een stopadviesgesprek en laserbehandeling. Die vermindert de nicotinebehoefte zo sterk dat zelfs de meest verstokte roker snel, veilig en pijnloos kan stoppen met roken.
Lees verder Ľ

Bezoek Prostop

5

Reviews en Ervaringen over Matera Laserbehandeling

Matera Laserbehandeling

Matera Laserbehandeling: wij maken gebruik van een krachtige puls laser, welke in staat is om twee frequenties te hanteren. We hanteren dus een dubbele behandeling. De Handy Laser wordt op verschillende plaatsen van het oor, de handen en het gezicht gericht. Met behulp van de laser worden de energiepunten verwarmd, gestimuleerd of juist gekalmeerd. Hierdoor neemt de nicotinebehoefte af, de vegetatieve neveneffecten verminderen, er ontstaat meer rust en u zet het reinigingssysteem van uw lichaam op volle toeren.
Lees verder Ľ

Bezoek Matera Laserbehandeling