Rook Stop Poli's

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Ijsselland Ziekenhuis

Ijsselland Ziekenhuis

De rookstoppoli van het Ijsselland Ziekenhuis is een onderdeel van de polikliniek longziekten. De rookstoppoli heeft een begeleidingstraject om u een extra steun in de rug te geven bij het stoppen met roken. Ook kunt u worden begeleid op onze buitenpolikliniek Nesselande.
Lees verder Ľ

Bezoek Ijsselland Ziekenhuis

2

Reviews en Ervaringen over Atrium MC

Atrium MC

De Rook Stop Poli Atrium MC (RSP) is een ziekenhuisbrede RSP waar alle medisch specialisten patienten naar kunnen verwijzen. De incidentie en prevalentie van hart- en vaatziekten in Nederland neemt toe. In de regio oostelijk zuid Limburg is deze toename waarschijnlijk meer uitgesproken dan elders.

De ervaringen van rookstop poli's elders enerzijds en de populatie patiŽnten binnen het adherentiegebied van het Atrium Medisch Centrum anderzijds maken de implementatie van een rookstop poli een logische stap. Investeren in kostbare, hoog gespecialiseerde zorg is als water naar de zee dragen ind
Lees verder Ľ

Bezoek Atrium MC

3

Reviews en Ervaringen over BovenIJ Ziekenhuis

BovenIJ Ziekenhuis

In het BovenIJ ziekenhuis kunt u onder begeleiding stoppen met roken. Het team dat u begeleidt bestaat uit artsen, een verpleegkundige en een longfunctieassistent die gespecialiseerd zijn in het werken met tabaksverslavingsproblemen. Zij hebben de kennis en ervaring om u hierbij te helpen, hoe verslaafd u ook bent. Het allerbelangrijkste bij stoppen met roken is uw motivatie en inzet. Dit vragen wij van u om het stoppen met roken te laten slagen.

Roken
Lees verder Ľ

Bezoek BovenIJ Ziekenhuis

4

Reviews en Ervaringen over Gelre Ziekenhuizen

Gelre Ziekenhuizen

Wie eenmaal begonnen is met roken komt daar moeilijk vanaf. Maar veel mensen lukt het wel onder begeleiding. Deze begeleiding biedt de Rook Stop Polikliniek van Gelre Zutphen.
Lees verder Ľ

Bezoek Gelre Ziekenhuizen

5

Reviews en Ervaringen over Laurentius Ziekenhuis

Laurentius Ziekenhuis

Wie eenmaal begonnen is met roken, komt daar meestal moeilijk vanaf. Er is vaak een bijna onbedwingbare behoefte om te roken en er treden meestal ontwenningsverschijnselen op bij het gemis van een sigaret. Denk maar aan slecht slapen, hoofdpijn, prikkelbaarheid. Dit zijn enkele redenen waarom maar weinig mensen zonder hulp van hun verslaving afkomen. Op de Rook-Stop-Poli bieden wij u de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding te stoppen met roken
Lees verder Ľ

Bezoek Laurentius Ziekenhuis

6

Reviews en Ervaringen over Martini Ziekenhuis

Martini Ziekenhuis

PatiŽnten die onder behandeling zijn van een specialist in het Martini Ziekenhuis kunnen gebruik maken van ondersteuning bij het stoppen met roken op de Rookstoppoli. Zij krijgen een groepstraject aangeboden in de vorm van een Pakje Kans training.

Dit is een intensief programa van drie maanden, waarbij u als groep van maximaal veertien personen negen keer bij elkaar komt. Het onderlinge contact versterkt het gevoel dat u het niet alleen hoeft te doen. Alleen in overleg is een individueel begeleidingstraject mogelijk.
Lees verder Ľ

Bezoek Martini Ziekenhuis

7

Reviews en Ervaringen over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis

Wilt u stoppen met roken, maar lukt het niet met een goed zelfhulpboek of onder begeleiding van uw huisarts met praktijkondersteuner? Dan bent bij de Rookstop-poli van het RKZ aan het juiste adres. Hier leert u waarom u rookt en wanneer u dat doet. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat u zelf wilt stoppen met roken. De Rookstoppoli maakt deel uit van de polikliniek Longgeneeskunde.
Lees verder Ľ

Bezoek Rode Kruis Ziekenhuis

8

Reviews en Ervaringen over Sint Franciscus Gasthuis

Sint Franciscus Gasthuis

Het Sint Franciscus Gasthuis biedt haar patiŽnten deskundige begeleiding bij het stoppen met roken. Om rokende patiŽnten die gemotiveerd zijn om te stoppen, te kunnen begeleiden is een aparte polikliniek opgericht: de Rook-Stop-Poli. Speciaal opgeleide en enthousiaste longverpleegkundigen begeleiden de rokers volgens de richtlijnen van STIVORO. Te allen tijde is overleg met de longarts mogelijk.
Lees verder Ľ

Bezoek Sint Franciscus Gasthuis

9

Reviews en Ervaringen over Sint Lucas Andreas

Sint Lucas Andreas

U denkt erover om te stoppen met roken. Zoals u misschien van mensen uit uw omgeving of uit eigen ervaring weet, kan dat een moeilijke periode worden. Toch is het ook voor u haalbaar!

Onze behandeling en begeleiding is erop gericht u te helpen en te ondersteunen tijdens deze fase op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Veel mensen voelen zich heel eenzaam in het stoppen met roken: andere verslavingen krijgen veel meer aandacht. De begeleiding van de Rookstoppolikliniek wordt door hen dan ook als heel prettig ervaren.
Lees verder Ľ

Bezoek Sint Lucas Andreas

10

Reviews en Ervaringen over Slotervaart Ziekenhuis

Slotervaart Ziekenhuis

Nicotine is een van de meest verslavende vormen van drugs. Bovendien is stoppen met roken heel erg moeilijk, maar het is mogelijk. Een klein aantal mensen is het gelukt om zonder hulp te stoppen, wat echt een knappe prestatie is. De meeste mensen die willen stoppen met roken hebben daarbij hulp nodig. Wij geven je hierbij een overzicht van de mogelijkheden.
Lees verder Ľ

Bezoek Slotervaart Ziekenhuis

11

Reviews en Ervaringen over UMCG

UMCG

U bereikt de Rookstoppoli via de hoofdingang van het UMCG. De begane grond is opgedeeld in binnenstraten. U gaat linksaf naar de Fonteinstraat en loopt daarna rechtdoor totdat u aan uw linkerhand nummer 13 ziet. Hier gaat u naar binnen.

PatiŽnten die willen stoppen met roken, kunnen voor deskundige begeleiding terecht op de Rookstoppoli. Deze polikliniek biedt u verschillende behandelprogrammaís aan die u individueel of in een groep kunt volgen. Zo kunt u de begeleiding krijgen die het best bij u past. Op de Rookstoppoli werken verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van
Lees verder Ľ

Bezoek UMCG