Stoppen met Roken Boeken

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Allen Carr

Allen Carr

Carr was tot 1983 kettingroker. Hij rookte zo'n 100 sigaretten per dag. In 1983 wist hij na vele pogingen te stoppen met roken. Over de door zijn eigen ervaringen geďnspireerde "Easyway-methode" schreef hij boeken die wereldwijd goed verkochten. Ook gaf hij groepssessies of in uitzonderlijke gevallen een privésessie, bij bijvoorbeeld een bekend persoon, terwijl hij nooit voor zijn sessies adverteerde, dit ging via mond-tot-mondreclame. Later schreef hij ook zelfhulpboeken, onder andere over afvallen en het in de hand houden van alcoholgebruik. Ook zijn boek over vliegangst is populair.

Zijn
Lees verder »

Bezoek Allen Carr

2

Reviews en Ervaringen over Stoppen Doe Je Zo

Stoppen Doe Je Zo

Het boek Stoppen Doe Je Zo reikt je gemakkelijke manieren aan om voor eens en altijd met roken te stoppen. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om een gelukkige en tevreden niet-roker te worden. Deze uitgave onderscheidt zich vanwege de eenvoud en beknoptheid. Stoppen Doe Je Zo is een geweldig en uniek hulpmiddel om voorgoed met de nutteloze rookverslaving af te rekenen.
Lees verder »

Bezoek Stoppen Doe Je Zo

3

Reviews en Ervaringen over Als U Wilt Stoppen Met Roken

Als U Wilt Stoppen Met Roken

Dit boek is met passie geschreven. Na 33 jaar te hebben gerookt, was ik er aan toe om te stoppen. Maar hoe stop je nu met roken? In 12 hoofdstukken probeer ik mijn ervaringen met u te delen. De bedoeling is u te inspireren en te helpen om te stoppen met roken. Laten we er voor zorgen dat u bevrijd wordt van de dwang die uw leven beheerst.

Gezondheid
Lees verder »

Bezoek Als U Wilt Stoppen Met Roken

4

Reviews en Ervaringen over De kleine stoppen met roken

De kleine stoppen met roken

Klaar om rookvrij te zijn? Deze vriendelijke, praktische gids loodst je stap voor stap door het proces van stoppen met roken. Van het begrijpen van je verslaving en het verminderen van je behoefte om te roken, tot het weerstaan van verleidingen en het omgaan met terugvallen. Breek met je slechte gewoonten, wees gezonder en adem gemakkelijker!

StoppenmetRoken
Lees verder »

Bezoek De kleine stoppen met roken

5

Reviews en Ervaringen over Eenvoudig Stoppen Met Roken

Eenvoudig Stoppen Met Roken

Dit boek is de vrucht van tientallen jaren psychotherapeutische praktijkervaring. Ben je graag uitvoerig en deskundig geďnformeerd? Dan vind je vast en zeker van je gading in het eerste deel van dit boek.
Lees verder »

Bezoek Eenvoudig Stoppen Met Roken

6

Reviews en Ervaringen over Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois: in dit omkeerboek vertelt Diana helder en beknopt wat je moet doen, hoe je het doet en wat je nodig hebt om blijvend die dingen te combineren waarvan gedacht werd dat het niet mogelijk was: niet roken! Goedgehumeurd zijn! Slank zijn! Met smaak eten!
Lees verder »

Bezoek Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois

7

Reviews en Ervaringen over Hoe Stoppen Met Roken?

Hoe Stoppen Met Roken?

Hoe Stoppen Met Roken? Uw praktische gids van dag tot dag om het roken af te leren.
Lees verder »

Bezoek Hoe Stoppen Met Roken?

8

Reviews en Ervaringen over Ik Stop!

Ik Stop!

Iedere roker neemt zich weleens voor te stoppen, maar meestal gaat dat goed voornemen al snel in rook op. Toch hoeft stoppen niet zo'n kwelling te worden als velen vrezen. Carl Heese ontvouwt in dit boekje zijn eenvoudige, maar niettemin uiterst effectieve ontwenningsprogramma dat deels uit training bestaat en deels uit persoonlijkheidsontwikkeling. Wie zijn adviezen opvolgt kan na zes weken trots zeggen: Ik ben gestopt!
Lees verder »

Bezoek Ik Stop!

9

Reviews en Ervaringen over Mindful Stoppen Met Roken

Mindful Stoppen Met Roken

De techniek die in dit boek gebruikt wordt, heet 'mindfulness'. Het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die mensen meer bewust maakt van gedachten, gevoelens en lichamelijk sensaties. Roken is een gewoonte en het is niet altijd gemakkelijk om daarvan af te geraken. Maar juist door je niet te verzetten tegen je vastgeroeste rookgewoontes is het mogelijk om hiervan los te komen.
Lees verder »

Bezoek Mindful Stoppen Met Roken

10

Reviews en Ervaringen over MINI WP Stoppen met roken

MINI WP Stoppen met roken

MINI Winkler Prins Stoppen Met Roken
Lees verder »

Bezoek MINI WP Stoppen met roken

11

Reviews en Ervaringen over Nicotineverslaving: een mythe

Nicotineverslaving: een mythe

Nicotineverslaving: een mythe. De Final-Stop Methode: Dit boek biedt een geheel nieuwe, maar enigszins controversiële visie op 'roken'. De hypothese dat nicotine verslavend is enkel verdedigbaar op economische en politieke gronden, geenszins op wetenschappelijke gronden.
Lees verder »

Bezoek Nicotineverslaving: een mythe

12

Reviews en Ervaringen over Nu stop ik echt!

Nu stop ik echt!

Stoppen met roken heeft voor veel rokers iets weg van een spelletje ganzebord; met wat geluk kom je een heel eind maar onverbiddellijk volgt een keer de put of de gevangenis. Menig gemotiveerde stoppoging strandt op een schijnbaar onoverkomelijke aantrekkingskracht van een sigaret of op onvoorziene situaties. In dit boek beschrijft de auteur een methode om de verslaving aan nicotine te ontwennen.
Lees verder »

Bezoek Nu stop ik echt!

13

Reviews en Ervaringen over Over Vrouwen & Roken & Stoppen

Over Vrouwen & Roken & Stoppen

Het feit dat - in vergelijking met mannen - steeds meer vrouwen (gaan) roken en steeds minder vrouwen erin slagen definitief met roken te stoppen, was voor Marie-Anne Haeck aanleiding om grondig onderzoek te doen naar de oorzaken. De uitkomst ervan bevestig e haar vermoedens en laat geen enkele ruimte voor twijfel: tussen mannen en vrouwen die roken bestaan grote verschillen wat betreft de lichamelijke risico's, de gevoelsmatige aspecten en de psychische verslaving.
Lees verder »

Bezoek Over Vrouwen & Roken & Stoppen

14

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken Cursus

Stoppen Met Roken Cursus

Stoppen Met Roken Cursus: Praktijkondersteuners en ook huisartsen krijgen steeds meer te maken met het bieden van begeleiding aan patienten bij het stoppen met roken. Zij ervaren dit veelal als een moeizaam proces: begeleidingsgesprekken lopen bijvoorbeeld in een vroegtijdig stadium vast en resultaten blijven uit. Stoppen met roken biedt praktische handvatten voor praktijkondersteuners bij de stoppen-met rokenbegeleiding.
Lees verder »

Bezoek Stoppen Met Roken Cursus

15

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken in 5 Stappen

Stoppen Met Roken in 5 Stappen

De meeste rokers willen stoppen, maar slechts een klein percentage slaagt. De gevolgde route is van cruciaal belang. Dr. Debby de Haas (ex-roker) heeft een succesvol ­5-stappenplan ontwikkeld. Wilskracht is daarbij niet van doorslaggevend belang. Wat wel? Positieve aandacht voor het verlangen én de achterliggende emoties die een rol spelen bij de trek in een sigaret.
Lees verder »

Bezoek Stoppen Met Roken in 5 Stappen

16

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken In Honderd Bladzijden

Stoppen Met Roken In Honderd Bladzijden

Coninx wil met dit boek jou en je omgeving aansporen om te stoppen met roken. Want als jij stopt, stopt er ongetwijfeld ook iemand uit jouw omgeving. Laat ons kettingstoppen! Het is makkelijk, en verdomd leuk.
Lees verder »

Bezoek Stoppen Met Roken In Honderd Bladzijden

17

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken Voor Vrouwen

Stoppen Met Roken Voor Vrouwen

Stoppen Met Roken Voor Vrouwen: speciaal voor vrouwen schreef Allen Carr dit boek over stoppen met roken. Zijn methode, die al miljoenen mensen over de hele wereld voorgoed van het roken heeft afgeholpen, is erop gericht de mechanismen die een roker doet roken te ontrafelen. Wie eenmaal begrijpt hoe dat mechanisme werkt, merkt zelf dat stoppen heel eenvoudig is. Ook voor vrouwen!
Lees verder »

Bezoek Stoppen Met Roken Voor Vrouwen

18

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken Zonder Dikker Te Worden

Stoppen Met Roken Zonder Dikker Te Worden

Stoppen Met Roken Zonder Dikker Te Worden van Denise Katz.
Lees verder »

Bezoek Stoppen Met Roken Zonder Dikker Te Worden

19

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken: Cursusboek

Stoppen Met Roken: Cursusboek

Zeker sinds de nieuwe rookwetgeving van kracht is, zijn steeds meer mensen gemotiveerd te stoppen met roken. Stoppen met roken is een proces. Daarom lukt het de meeste mensen niet om impulsief van het een op het andere moment te stoppen. Soms is er zelfs een hulpmiddel nodig. Deze cursus helpt om dit proces goed te doorlopen en de juiste keuzes te maken zodat uw stoppoging succesvol wordt.
Lees verder »

Bezoek Stoppen Met Roken: Cursusboek

20

Reviews en Ervaringen over Stoppen met roken: het kan!

Stoppen met roken: het kan!

Stoppen met roken: het kan! De nieuwste inzichten : boordevol tips en ervaringen van succesvolle stoppers.
Lees verder »

Bezoek Stoppen met roken: het kan!

21

Reviews en Ervaringen over Succesvol Stoppen Met Roken

Succesvol Stoppen Met Roken

De meeste boeken over stoppen met roken zeggen dat het je het moet doen. Dit boek zegt hoe je het kan doen.
Lees verder »

Bezoek Succesvol Stoppen Met Roken