Stoppen met Roken Websites

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over IkStop.nl

IkStop.nl

Stoppen met roken kan op veel verschillende manieren. Op IkStop.nl staan de verschillende methoden onafhankelijk beschreven. Daarnaast kan je ervaringen lezen van mensen die reeds gestopt zijn met roken. Deze informatie kan je helpen om te kiezen welke methode het best bij jou past om te stoppen met roken.
Lees verder »

Bezoek IkStop.nl

2

Reviews en Ervaringen over Ikkanstoppen

Ikkanstoppen

Ikkanstoppen is een uniek stoppen-met-rokenprogramma om je te ondersteunen bij je poging om een niet-roker te worden.
Lees verder »

Bezoek Ikkanstoppen

3

Reviews en Ervaringen over Nederland Stopt

Nederland Stopt

Nederland stopt met roken! Onze ervaring is dat iedereen met roken kan stoppen, als hij of zij maar gemotiveerd is en de juiste methode gebruikt.
Lees verder »

Bezoek Nederland Stopt

4

Reviews en Ervaringen over Stivoro

Stivoro

Stivoro werd opgericht op 24 december 1974 in Den Haag als expertisecentrum voor tabakspreventie in Nederland. Initiatiefnemers waren het Longfonds (voorheen Astmafonds), de Nederlandse Hartstichting en KWF Kankerbestrijding. Tot op de dag van vandaag werken Stivoro en de fondsen intensief samen.
Lees verder »

Bezoek Stivoro

5

Reviews en Ervaringen over Stop Met Roken

Stop Met Roken

Het is geen wonder dat iemand die probeert te stoppen met roken op zoek is naar 'tips over het stoppen met roken'. Sigaretten zijn niet gemakkelijk op te geven en roken is geen gemakkelijke gewoonte om mee te stoppen.

Sommigen mensen blijven zelfs roken nadat hun gezondheid in het gedrang komt of zelfs nadat zij een vriend of familielid hebben zien sterven als gevolg van complicaties die het roken met zich meebrengt. Ook voor deze mensen betekent het niet dat stoppen een onmogelijke opgave is...
Lees verder »

Bezoek Stop Met Roken

6

Reviews en Ervaringen over Stopmetroken.nl

Stopmetroken.nl

Stoppen met roken? Zo doe je dat!
Lees verder »

Bezoek Stopmetroken.nl

7

Reviews en Ervaringen over Stoppenmetroken.com

Stoppenmetroken.com

Op deze site vind je alles over stoppen met roken. En de verschillende manieren om je daarmee te helpen. Het lezen van deze site zal je niet bevrijden van het roken. Dit kan geen enkele site, geen boek, geen pleister, kauwgom, acupunctuur of laserstraal. De simpele en onvermijdelijke waarheid over stoppen met roken, is dat je het helemaal zelf moet doen.
Lees verder »

Bezoek Stoppenmetroken.com

8

Reviews en Ervaringen over Stoppenmetrokenhulp.nl

Stoppenmetrokenhulp.nl

Stoppenmetrokenhulp.nl: onze website geeft u een overzicht van de diverse manieren om te stoppen met roken inclusief een beschrijving van de diverse hulpmiddelen die u kunt gebruiken om succesvol te stoppen.
Lees verder »

Bezoek Stoppenmetrokenhulp.nl