Nieuwste websites

Reviews en Ervaringen over Smokers Countdown

(50% aanbevolen)

Smokers Countdown

Smokers Countdown, is een bewezen methode voor stoppen met roken!

Smokers Countdown is een nieuw hulpmiddel om te stoppen. Niet alleen helpt Smokers Countdown helpt met het stoppen met roken, maar het kan ook gebruikt worden om te minderen met roken. Door middel van Smokers Countdown kun je binnen slechts 90 dagen van jouw rookgewoonte afkomen (of rook je gewoon minder). Dit doe je niet volgens de bekende ‘Cold Turkey’ (in een keer stoppen) manier, maar via de bewezen effectiviteit van ‘Schematisch Afbouwen’.

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over E-Zsmoke

(50% aanbevolen)

E-Zsmoke

E-zmoke International produceert haar producten onder strenge farmaceutische normen en wordt jaarlijks door diverse internationale autoriteiten geïnspecteerd.

E-zmoke producten worden geproduceerd in cleanrooms en een team van kwaliteit controleurs testen alle E-zmoke producten in haar laboratorium alvorens zij de productie verlaten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SuperSmokerClub

(50% aanbevolen)

SuperSmokerClub

Supersmokerclub.nl Webshop elektronische sigaret, online bestellen, kopen, webwinkel, elektrische sigaretten, ego, supersmoker
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over E-Smoking

(50% aanbevolen)

E-Smoking

De elektronische sigaret is de nieuwste uitvinding op het gebied van rookwaren. De E-sigaret is uitgevonden in China en ondertussen doorontwikkeld naar een model welke nauwelijks van een echte sigaret te onderscheiden is. Uiteraard is onze E-Smoking Premium CE en ROHS gecertificeerd. Het overstappen op de elektronische sigaret is gemakkelijk, u houdt immers de gewoonte van roken in stand. U kunt daarbij onze sigaretten bestellen met of zonder nicotine. Als u kiest voor patronen met nicotine, gaat het overstappen van de normale sigaret op onze e-sigaret gemakkelijker. De stof die u lichamelijk verslaafd houdt is namelijk nicotine, en op deze wijze ervaart u dus geen ontwenningsverschijnselen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Sint Lucas Andreas

(50% aanbevolen)

Sint Lucas Andreas

U denkt erover om te stoppen met roken. Zoals u misschien van mensen uit uw omgeving of uit eigen ervaring weet, kan dat een moeilijke periode worden. Toch is het ook voor u haalbaar!

Onze behandeling en begeleiding is erop gericht u te helpen en te ondersteunen tijdens deze fase op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Veel mensen voelen zich heel eenzaam in het stoppen met roken: andere verslavingen krijgen veel meer aandacht. De begeleiding van de Rookstoppolikliniek wordt door hen dan ook als heel prettig ervaren.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ijsselland Ziekenhuis

(33.3% aanbevolen)

Ijsselland Ziekenhuis

De rookstoppoli van het Ijsselland Ziekenhuis is een onderdeel van de polikliniek longziekten. De rookstoppoli heeft een begeleidingstraject om u een extra steun in de rug te geven bij het stoppen met roken. Ook kunt u worden begeleid op onze buitenpolikliniek Nesselande.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Laurentius Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Laurentius Ziekenhuis

Wie eenmaal begonnen is met roken, komt daar meestal moeilijk vanaf. Er is vaak een bijna onbedwingbare behoefte om te roken en er treden meestal ontwenningsverschijnselen op bij het gemis van een sigaret. Denk maar aan slecht slapen, hoofdpijn, prikkelbaarheid. Dit zijn enkele redenen waarom maar weinig mensen zonder hulp van hun verslaving afkomen. Op de Rook-Stop-Poli bieden wij u de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding te stoppen met roken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Atrium MC

(50% aanbevolen)

Atrium MC

De Rook Stop Poli Atrium MC (RSP) is een ziekenhuisbrede RSP waar alle medisch specialisten patienten naar kunnen verwijzen. De incidentie en prevalentie van hart- en vaatziekten in Nederland neemt toe. In de regio oostelijk zuid Limburg is deze toename waarschijnlijk meer uitgesproken dan elders.

De ervaringen van rookstop poli's elders enerzijds en de populatie patiënten binnen het adherentiegebied van het Atrium Medisch Centrum anderzijds maken de implementatie van een rookstop poli een logische stap. Investeren in kostbare, hoog gespecialiseerde zorg is als water naar de zee dragen indien geen aandacht wordt besteed aan cardiovasculair risico-management.

StoppenmetRoken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BovenIJ Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

BovenIJ Ziekenhuis

In het BovenIJ ziekenhuis kunt u onder begeleiding stoppen met roken. Het team dat u begeleidt bestaat uit artsen, een verpleegkundige en een longfunctieassistent die gespecialiseerd zijn in het werken met tabaksverslavingsproblemen. Zij hebben de kennis en ervaring om u hierbij te helpen, hoe verslaafd u ook bent. Het allerbelangrijkste bij stoppen met roken is uw motivatie en inzet. Dit vragen wij van u om het stoppen met roken te laten slagen.

Roken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Sint Franciscus Gasthuis

(50% aanbevolen)

Sint Franciscus Gasthuis

Het Sint Franciscus Gasthuis biedt haar patiënten deskundige begeleiding bij het stoppen met roken. Om rokende patiënten die gemotiveerd zijn om te stoppen, te kunnen begeleiden is een aparte polikliniek opgericht: de Rook-Stop-Poli. Speciaal opgeleide en enthousiaste longverpleegkundigen begeleiden de rokers volgens de richtlijnen van STIVORO. Te allen tijde is overleg met de longarts mogelijk.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Gelre Ziekenhuizen

(50% aanbevolen)

Gelre Ziekenhuizen

Wie eenmaal begonnen is met roken komt daar moeilijk vanaf. Maar veel mensen lukt het wel onder begeleiding. Deze begeleiding biedt de Rook Stop Polikliniek van Gelre Zutphen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over UMCG

(50% aanbevolen)

UMCG

U bereikt de Rookstoppoli via de hoofdingang van het UMCG. De begane grond is opgedeeld in binnenstraten. U gaat linksaf naar de Fonteinstraat en loopt daarna rechtdoor totdat u aan uw linkerhand nummer 13 ziet. Hier gaat u naar binnen.

Patiënten die willen stoppen met roken, kunnen voor deskundige begeleiding terecht op de Rookstoppoli. Deze polikliniek biedt u verschillende behandelprogramma’s aan die u individueel of in een groep kunt volgen. Zo kunt u de begeleiding krijgen die het best bij u past. Op de Rookstoppoli werken verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van patiënten die willen stoppen met roken.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Slotervaart Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Slotervaart Ziekenhuis

Nicotine is een van de meest verslavende vormen van drugs. Bovendien is stoppen met roken heel erg moeilijk, maar het is mogelijk. Een klein aantal mensen is het gelukt om zonder hulp te stoppen, wat echt een knappe prestatie is. De meeste mensen die willen stoppen met roken hebben daarbij hulp nodig. Wij geven je hierbij een overzicht van de mogelijkheden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Rode Kruis Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Rode Kruis Ziekenhuis

Wilt u stoppen met roken, maar lukt het niet met een goed zelfhulpboek of onder begeleiding van uw huisarts met praktijkondersteuner? Dan bent bij de Rookstop-poli van het RKZ aan het juiste adres. Hier leert u waarom u rookt en wanneer u dat doet. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat u zelf wilt stoppen met roken. De Rookstoppoli maakt deel uit van de polikliniek Longgeneeskunde.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Martini Ziekenhuis

(50% aanbevolen)

Martini Ziekenhuis

Patiënten die onder behandeling zijn van een specialist in het Martini Ziekenhuis kunnen gebruik maken van ondersteuning bij het stoppen met roken op de Rookstoppoli. Zij krijgen een groepstraject aangeboden in de vorm van een Pakje Kans training.

Dit is een intensief programa van drie maanden, waarbij u als groep van maximaal veertien personen negen keer bij elkaar komt. Het onderlinge contact versterkt het gevoel dat u het niet alleen hoeft te doen. Alleen in overleg is een individueel begeleidingstraject mogelijk.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Detabaq

(50% aanbevolen)

Detabaq

Detabaq is een geneesmiddel op basis van kruidenextracten. Dit houdt in dat er in deze kuur helemaal geen schadelijke stoffen zitten zoals in nicotine pleisters en tabletten. Detabaq neem je in, een week voordat je van plan bent te stoppen met roken. Dit middel zorgt ervoor dat de nicotine resten in je lichaam verdwijnen. Het geeft je gelijk een fitter en gezonder gevoel. Tevens zorgt het er ook voor dat de onthoudingsverschijnselen onderdrukt worden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over IkStop.nl

(50% aanbevolen)

IkStop.nl

Stoppen met roken kan op veel verschillende manieren. Op IkStop.nl staan de verschillende methoden onafhankelijk beschreven. Daarnaast kan je ervaringen lezen van mensen die reeds gestopt zijn met roken. Deze informatie kan je helpen om te kiezen welke methode het best bij jou past om te stoppen met roken.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bouman Coaching

(50% aanbevolen)

Bouman Coaching

Het is een merkwaardig verslavingsmechanisme; hoe graag je er ook vanaf wilt, zodra je er serieus over nadenkt, word je bang, zie je er tegenop of vind je allerlei redenen om het nog even uit te stellen.

Het is vooral deze innerlijke strijd tussen angst en beknelling waar de Kernvisie methode een einde aan maakt. De coachingsmethodiek stelt jou in staat zelf te stoppen met roken. Je leert jezelf een geheel eigen strategie aan om het stoppen vol te houden. Een strategie die je op ieder moment van de dag, waar je ook bent, toe kunt passen.

StoppenmetRoken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken: Cursusboek

(50% aanbevolen)

Stoppen Met Roken: Cursusboek

Zeker sinds de nieuwe rookwetgeving van kracht is, zijn steeds meer mensen gemotiveerd te stoppen met roken. Stoppen met roken is een proces. Daarom lukt het de meeste mensen niet om impulsief van het een op het andere moment te stoppen. Soms is er zelfs een hulpmiddel nodig. Deze cursus helpt om dit proces goed te doorlopen en de juiste keuzes te maken zodat uw stoppoging succesvol wordt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Hoe Stoppen Met Roken?

(50% aanbevolen)

Hoe Stoppen Met Roken?

Hoe Stoppen Met Roken? Uw praktische gids van dag tot dag om het roken af te leren.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken Zonder Dikker Te Worden

(50% aanbevolen)

Stoppen Met Roken Zonder Dikker Te Worden

Stoppen Met Roken Zonder Dikker Te Worden van Denise Katz.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MINI WP Stoppen met roken

(50% aanbevolen)

MINI WP Stoppen met roken

MINI Winkler Prins Stoppen Met Roken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken In Honderd Bladzijden

(50% aanbevolen)

Stoppen Met Roken In Honderd Bladzijden

Coninx wil met dit boek jou en je omgeving aansporen om te stoppen met roken. Want als jij stopt, stopt er ongetwijfeld ook iemand uit jouw omgeving. Laat ons kettingstoppen! Het is makkelijk, en verdomd leuk.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ik Stop!

(50% aanbevolen)

Ik Stop!

Iedere roker neemt zich weleens voor te stoppen, maar meestal gaat dat goed voornemen al snel in rook op. Toch hoeft stoppen niet zo'n kwelling te worden als velen vrezen. Carl Heese ontvouwt in dit boekje zijn eenvoudige, maar niettemin uiterst effectieve ontwenningsprogramma dat deels uit training bestaat en deels uit persoonlijkheidsontwikkeling. Wie zijn adviezen opvolgt kan na zes weken trots zeggen: Ik ben gestopt!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nu stop ik echt!

(50% aanbevolen)

Nu stop ik echt!

Stoppen met roken heeft voor veel rokers iets weg van een spelletje ganzebord; met wat geluk kom je een heel eind maar onverbiddellijk volgt een keer de put of de gevangenis. Menig gemotiveerde stoppoging strandt op een schijnbaar onoverkomelijke aantrekkingskracht van een sigaret of op onvoorziene situaties. In dit boek beschrijft de auteur een methode om de verslaving aan nicotine te ontwennen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stoppen met roken: het kan!

(50% aanbevolen)

Stoppen met roken: het kan!

Stoppen met roken: het kan! De nieuwste inzichten : boordevol tips en ervaringen van succesvolle stoppers.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Eenvoudig Stoppen Met Roken

(50% aanbevolen)

Eenvoudig Stoppen Met Roken

Dit boek is de vrucht van tientallen jaren psychotherapeutische praktijkervaring. Ben je graag uitvoerig en deskundig geïnformeerd? Dan vind je vast en zeker van je gading in het eerste deel van dit boek.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Succesvol Stoppen Met Roken

(50% aanbevolen)

Succesvol Stoppen Met Roken

De meeste boeken over stoppen met roken zeggen dat het je het moet doen. Dit boek zegt hoe je het kan doen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois

(50% aanbevolen)

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois: in dit omkeerboek vertelt Diana helder en beknopt wat je moet doen, hoe je het doet en wat je nodig hebt om blijvend die dingen te combineren waarvan gedacht werd dat het niet mogelijk was: niet roken! Goedgehumeurd zijn! Slank zijn! Met smaak eten!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Over Vrouwen & Roken & Stoppen

(50% aanbevolen)

Over Vrouwen & Roken & Stoppen

Het feit dat - in vergelijking met mannen - steeds meer vrouwen (gaan) roken en steeds minder vrouwen erin slagen definitief met roken te stoppen, was voor Marie-Anne Haeck aanleiding om grondig onderzoek te doen naar de oorzaken. De uitkomst ervan bevestig e haar vermoedens en laat geen enkele ruimte voor twijfel: tussen mannen en vrouwen die roken bestaan grote verschillen wat betreft de lichamelijke risico's, de gevoelsmatige aspecten en de psychische verslaving.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Roken De Baas

(50% aanbevolen)

Roken De Baas

Twijfelt u of u te veel rookt? Wilt u minderen of stoppen? Wilt u voorkomen dat u weer begint met roken?

Deze website is ontwikkeld voor mensen die zich zorgen maken over het roken. U kunt hier een online behandeling volgen om u te helpen. Ook vindt u hier tips en informatie over roken.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken Cursus

(50% aanbevolen)

Stoppen Met Roken Cursus

Stoppen Met Roken Cursus: Praktijkondersteuners en ook huisartsen krijgen steeds meer te maken met het bieden van begeleiding aan patienten bij het stoppen met roken. Zij ervaren dit veelal als een moeizaam proces: begeleidingsgesprekken lopen bijvoorbeeld in een vroegtijdig stadium vast en resultaten blijven uit. Stoppen met roken biedt praktische handvatten voor praktijkondersteuners bij de stoppen-met rokenbegeleiding.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De kleine stoppen met roken

(50% aanbevolen)

De kleine stoppen met roken

Klaar om rookvrij te zijn? Deze vriendelijke, praktische gids loodst je stap voor stap door het proces van stoppen met roken. Van het begrijpen van je verslaving en het verminderen van je behoefte om te roken, tot het weerstaan van verleidingen en het omgaan met terugvallen. Breek met je slechte gewoonten, wees gezonder en adem gemakkelijker!

StoppenmetRoken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nicotineverslaving: een mythe

(50% aanbevolen)

Nicotineverslaving: een mythe

Nicotineverslaving: een mythe. De Final-Stop Methode: Dit boek biedt een geheel nieuwe, maar enigszins controversiële visie op 'roken'. De hypothese dat nicotine verslavend is enkel verdedigbaar op economische en politieke gronden, geenszins op wetenschappelijke gronden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Als U Wilt Stoppen Met Roken

(50% aanbevolen)

Als U Wilt Stoppen Met Roken

Dit boek is met passie geschreven. Na 33 jaar te hebben gerookt, was ik er aan toe om te stoppen. Maar hoe stop je nu met roken? In 12 hoofdstukken probeer ik mijn ervaringen met u te delen. De bedoeling is u te inspireren en te helpen om te stoppen met roken. Laten we er voor zorgen dat u bevrijd wordt van de dwang die uw leven beheerst.

Gezondheid
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken Voor Vrouwen

(50% aanbevolen)

Stoppen Met Roken Voor Vrouwen

Stoppen Met Roken Voor Vrouwen: speciaal voor vrouwen schreef Allen Carr dit boek over stoppen met roken. Zijn methode, die al miljoenen mensen over de hele wereld voorgoed van het roken heeft afgeholpen, is erop gericht de mechanismen die een roker doet roken te ontrafelen. Wie eenmaal begrijpt hoe dat mechanisme werkt, merkt zelf dat stoppen heel eenvoudig is. Ook voor vrouwen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Mindful Stoppen Met Roken

(50% aanbevolen)

Mindful Stoppen Met Roken

De techniek die in dit boek gebruikt wordt, heet 'mindfulness'. Het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die mensen meer bewust maakt van gedachten, gevoelens en lichamelijk sensaties. Roken is een gewoonte en het is niet altijd gemakkelijk om daarvan af te geraken. Maar juist door je niet te verzetten tegen je vastgeroeste rookgewoontes is het mogelijk om hiervan los te komen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stoppen Met Roken in 5 Stappen

(50% aanbevolen)

Stoppen Met Roken in 5 Stappen

De meeste rokers willen stoppen, maar slechts een klein percentage slaagt. De gevolgde route is van cruciaal belang. Dr. Debby de Haas (ex-roker) heeft een succesvol ­5-stappenplan ontwikkeld. Wilskracht is daarbij niet van doorslaggevend belang. Wat wel? Positieve aandacht voor het verlangen én de achterliggende emoties die een rol spelen bij de trek in een sigaret.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stoppen Doe Je Zo

(75% aanbevolen)

Stoppen Doe Je Zo

Het boek Stoppen Doe Je Zo reikt je gemakkelijke manieren aan om voor eens en altijd met roken te stoppen. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om een gelukkige en tevreden niet-roker te worden. Deze uitgave onderscheidt zich vanwege de eenvoud en beknoptheid. Stoppen Doe Je Zo is een geweldig en uniek hulpmiddel om voorgoed met de nutteloze rookverslaving af te rekenen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nederland Stopt

(50% aanbevolen)

Nederland Stopt

Nederland stopt met roken! Onze ervaring is dat iedereen met roken kan stoppen, als hij of zij maar gemotiveerd is en de juiste methode gebruikt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over uQuit

(50% aanbevolen)

uQuit

uQuit is een leuk gratis computerprogramma dat gemaakt is om jou te helpen bij het stoppen met roken. Je downloadt het programma hier en dan staat het, als jouw persoonlijke begeleider, op je computer.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stopmetroken.nl

(50% aanbevolen)

Stopmetroken.nl

Stoppen met roken? Zo doe je dat!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stop Met Roken

(50% aanbevolen)

Stop Met Roken

Het is geen wonder dat iemand die probeert te stoppen met roken op zoek is naar 'tips over het stoppen met roken'. Sigaretten zijn niet gemakkelijk op te geven en roken is geen gemakkelijke gewoonte om mee te stoppen.

Sommigen mensen blijven zelfs roken nadat hun gezondheid in het gedrang komt of zelfs nadat zij een vriend of familielid hebben zien sterven als gevolg van complicaties die het roken met zich meebrengt. Ook voor deze mensen betekent het niet dat stoppen een onmogelijke opgave is...
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nicorette Inhaler

(50% aanbevolen)

Nicorette Inhaler

Nicorette Inhaler is geschikt voor rokers die het hand-mondritueel het meest missen. Vindt u het ook lastig om de handeling van het roken af te leren? Dan is Nicorette Inhaler misschien iets voor u.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nicorette Microtab

(50% aanbevolen)

Nicorette Microtab

Nicorette Microtab is een nicotinevervanger die verkocht wordt in de vorm van een tablet die u onder de tong laat smelten.

Nicorette Microtab is geschikt voor rokers die een meer flexibele en discrete manier willen om hun zin in roken te bedwingen, wanneer en waar ze het nodig hebben.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nicorette Kauwgom

(50% aanbevolen)

Nicorette Kauwgom

Nicorette Kauwgom is geschikt voor rokers die een meer flexibele benadering willen om hun zin in roken te bedwingen, wanneer en waar ze het nodig hebben.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Rookblok

(50% aanbevolen)

Rookblok

Stoppen met roken is al heel lang uw uitdaging, maar u vindt het moeilijk om van uw verslaving af te komen. Rookblok is een snelle en makkelijke manier om van uw slechte gewoonte af te komen.

Rookblok is een capsule dat het verlangen naar een sigaret onderdrukt en u snel helpt te stoppen met roken zonder onthoudingsverschijnselen en gewichtstoename. Met Rookblok neemt uw rookbehoefte snel af zonder dat u last krijgt van nare bijwerkingen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stivoro

(50% aanbevolen)

Stivoro

Stivoro werd opgericht op 24 december 1974 in Den Haag als expertisecentrum voor tabakspreventie in Nederland. Initiatiefnemers waren het Longfonds (voorheen Astmafonds), de Nederlandse Hartstichting en KWF Kankerbestrijding. Tot op de dag van vandaag werken Stivoro en de fondsen intensief samen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Vividus HypnoStop Methode

(50% aanbevolen)

Vividus HypnoStop Methode

Wil je voor altijd stoppen met roken? Begin vandaag. Vividus introduceert de HypnoStop methode. Een manier om moeiteloos met roken te stoppen. Binnen 1 dag ben je voor de rest van je leven gegarandeerd een blije niet-roker.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Hypnohelp

(50% aanbevolen)

Hypnohelp

Yousef M. Hosseini van Hypnohelp: ik help je op twee fronten. Het eerste is het wegnemen van de onjuiste overtuigingen over het roken. Ik haal het fundament onder je overtuigingen vandaan. Als je er van overtuigd bent dat de oude ideen niet meer juist zijn en ze maar excuses zijn om door te gaan met wat je doet, dan heb je geen logische verklaring waarom je rookt.

De tweede stap is het mee krijgen van je onderbewuste om dezelfde richting op te gaan als je bewustzijn. Wanneer je bewustzijn en je onderbewuste dezelfde richting opgaan, kun je geweldige resultaten boeken in allerlei gebieden in je leven.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Hypnose Coach

(50% aanbevolen)

Hypnose Coach

Stoppen met roken blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Bij het stoppen met roken zijn twee aspecten van groot belang nl. de lichamelijke ontwenning en de psychische ontwenning. Als u écht wilt stoppen met roken en dat zonder enige moeite, laat de HypnoseCoach u dan helpen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Hypnose Stoppen Met Roken

(50% aanbevolen)

Hypnose Stoppen Met Roken

Stel dat je een niet-roker kunt worden. Zonder ontwenningsverschijnselen of gewichtstoename. Dat je je alleen maar bevrijd voelt en meer energie hebt. Dat je jezelf als het ware 'terugprogrammeert' naar de tijd dat je nog niet rookte. Er is een methode met een persoonlijke aanpak: de HYPNO2-methode. Ontwikkeld en uitgevoerd door een ervaren therapeut, die net als jij verslaafd was aan roken. Een methode die zichzelf al bewezen heeft en niet alleen met hypnose werkt maar zo compleet is dat iedereen succesvol kan stoppen met roken.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over NiQuitin Mint Zuigtabletten

(50% aanbevolen)

NiQuitin Mint Zuigtabletten

NiQuitin Mint Zuigtabletten zijn voor mensen die actief willen stoppen met roken en het stoppen met roken zelf in de hand willen hebben. Als je een moeilijk moment hebt, neem je een NiQuitin Mint Zuigtablet. Zo houd je ontwenningsverschijnselenonder controle, waar en wanneer jij dat wilt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over NiQuitin Clear Pleisters

(50% aanbevolen)

NiQuitin Clear Pleisters

NiQuitin Clear Pleisters zijn transparante pleisters met een uniek controlemembraan. Hierdoor wordt er gedurende 24 uur nicotine afgegeven aan het lichaam. Zo krijgt het lichaam steeds een constante dosis nicotinebinnen beschermt je zo tegen het sterke verlangen naar een sigaret als je wakker wordt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nicotinell Zuigtabletten

(50% aanbevolen)

Nicotinell Zuigtabletten

Nicotinell Zuigtabletten bedwingen snel en discreet uw verlangen naar een sigaret door onmiddellijk nicotine af te geven.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nicotinell Kauwgom

(50% aanbevolen)

Nicotinell Kauwgom

Als u probeert te stoppen dan is er Nicotinell Kauwgom om snel het verlangen naar een sigaret te verminderen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nicotinell Pleisters

(33.3% aanbevolen)

Nicotinell Pleisters

Nicotinell is een ronde pleister die het verlangen naar roken vermindert door een gereguleerde en constante afgifte van nicotine, een hele dag lang.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Champix

(50% aanbevolen)

Champix

Champix is een middel wat de behoefte aan nicotine bedrukt en de ontwenningsverschijnselen vermindert. Champix is geen wondermiddel alleen het innemen van dit medicijn zal ook niet voldoende zijn om te stoppen met roken. Het is erg belangrijk om een plan te maken met hierin de stappen die je wil en misschien wel moet nemen om te stoppen met roken.

StoppenmetRoken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stoppenmetrokenhulp.nl

(50% aanbevolen)

Stoppenmetrokenhulp.nl

Stoppenmetrokenhulp.nl: onze website geeft u een overzicht van de diverse manieren om te stoppen met roken inclusief een beschrijving van de diverse hulpmiddelen die u kunt gebruiken om succesvol te stoppen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ikkanstoppen

(50% aanbevolen)

Ikkanstoppen

Ikkanstoppen is een uniek stoppen-met-rokenprogramma om je te ondersteunen bij je poging om een niet-roker te worden.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Auriculo Praktijk

(50% aanbevolen)

Auriculo Praktijk

De Stoppen met Roken Kuur bestaat uit 2 behandelingen, inclusief levenslange garantie.


Gezondheid
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Praktijk G.W. Speek

(50% aanbevolen)

Praktijk G.W. Speek

Praktijk voor Auriculo-therapie G.W. Speek: auriculo-therapie staat voor ooracupunctuur en is één van de veiligste behandelmethoden. De ervaring leert dat deze zichzelf bewezen heeft doordat er duizenden mensen baat bij hebben gehad. Ons slagingspercentage ligt op 97 %. Het is vooral een therapeutische methode, uitgaande van een bekende diagnose wordt gezocht naar relevante punten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Matera Auriculo Therapie

(50% aanbevolen)

Matera Auriculo Therapie

Matera Ooracupunctuur: een andere door ons gehanteerde methode is de ooracupunctuur, waarbij we gebruik maken van de methode Nogier (Frans arts en grondlegger van de auriculogie). Een auriculo of ooracupunctuurbehandeling is bij uitstek geschikt voor verslavingsbehandelingen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Matera Laserbehandeling

(50% aanbevolen)

Matera Laserbehandeling

Matera Laserbehandeling: wij maken gebruik van een krachtige puls laser, welke in staat is om twee frequenties te hanteren. We hanteren dus een dubbele behandeling. De Handy Laser wordt op verschillende plaatsen van het oor, de handen en het gezicht gericht. Met behulp van de laser worden de energiepunten verwarmd, gestimuleerd of juist gekalmeerd. Hierdoor neemt de nicotinebehoefte af, de vegetatieve neveneffecten verminderen, er ontstaat meer rust en u zet het reinigingssysteem van uw lichaam op volle toeren.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over EraCare

(50% aanbevolen)

EraCare

EraCare biedt u een serie effectieve behandelmethodes die al duizenden mensen hebben geholpen definitief te stoppen met roken.

Uw lichamelijke verslaving wordt behandeld met Auriculo-therapie (westerse ooracupunctuur). Er worden pijnloos drie kleine, steriele verblijfsnaaldjes vlak voor uw oor geplaatst.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Make It Easy

(50% aanbevolen)

Make It Easy

Uw leven wordt nog leuker. U stopt met roken. Make It Easy helpt u daarbij. Make It Easy bestaat al sinds 1994 en helpt rokers succesvol niet-rokers te worden. Make It Easy heeft door het hele land vaste praktijken. Make It Easy behandelt zeer regelmatig op deze locaties.Stoppen met roken zonder ontwenningsverschijnselen.

Bij Auriculo therapie worden piepkleine puntjes op en rond de oorschelp geplaatst. Auriculo therapie is met name succesvol ter ondersteuning van stoppen met roken en afvallen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Body Balans

(33.3% aanbevolen)

Body Balans

Stoppen met roken........ het houdt veel mensen bezig. Het vergt nogal wat wilskracht en doorzettingsvermogen om te stoppen.

Met SoftLaser Therapie wordt stoppen met roken een stuk makkelijker. Het vermindert de behoefte aan nicotine. Bijverschijnselen als snel geprikkeld zijn en gewichtstoename zijn vrijwel niet aan de orde.

Hoe een e-sigaret jou kan helpen stoppen met roken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Laserpraktijk Lemelerveld

(71.4% aanbevolen)

Laserpraktijk Lemelerveld

Welkom bij Lasercentra Noord- Oost Nederland! Lasertherapie is een wetenschappelijk ontwikkelde methode uit Canada waaraan zes jaar is gewerkt door een team van artsen, psychologen en acupuncturisten.

Tijdens de behandeling worden, door middel van laserlicht, de uiteinden van 36 energiebanen verwarmd. De punten die worden verwarmd bevinden zich in de oorschelp, op het gezicht en op de handen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Smoke Free

(50% aanbevolen)

Smoke Free

Lasercentrum Smoke Free: softlasertherapie maakt gebruik van de kennis die beschreven wordt door de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Softlasertherapie is acupunctuur met laserlicht. Met de laser worden 55 punten op de meridianen behandeld. Dit zijn energiebanen die ervoor zorgen dat uw lichaam in balans en conditie blijft. Door de behandeling wordt het verlangen naar het roken geneutraliseerd/onderdrukt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Prostop

(66.7% aanbevolen)

Prostop

Lasertherapie bestaat uit twee delen: een stopadviesgesprek en laserbehandeling. Die vermindert de nicotinebehoefte zo sterk dat zelfs de meest verstokte roker snel, veilig en pijnloos kan stoppen met roken.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stoppenmetroken.com

(50% aanbevolen)

Stoppenmetroken.com

Op deze site vind je alles over stoppen met roken. En de verschillende manieren om je daarmee te helpen. Het lezen van deze site zal je niet bevrijden van het roken. Dit kan geen enkele site, geen boek, geen pleister, kauwgom, acupunctuur of laserstraal. De simpele en onvermijdelijke waarheid over stoppen met roken, is dat je het helemaal zelf moet doen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Allen Carr

(66.7% aanbevolen)

Allen Carr

Carr was tot 1983 kettingroker. Hij rookte zo'n 100 sigaretten per dag. In 1983 wist hij na vele pogingen te stoppen met roken. Over de door zijn eigen ervaringen geïnspireerde "Easyway-methode" schreef hij boeken die wereldwijd goed verkochten. Ook gaf hij groepssessies of in uitzonderlijke gevallen een privésessie, bij bijvoorbeeld een bekend persoon, terwijl hij nooit voor zijn sessies adverteerde, dit ging via mond-tot-mondreclame. Later schreef hij ook zelfhulpboeken, onder andere over afvallen en het in de hand houden van alcoholgebruik. Ook zijn boek over vliegangst is populair.

Zijn boeken werden in vele talen vertaald. In de jaren negentig richtte hij 30 klinieken op waar men hulp kon krijgen bij het stoppen met roken en richtte hij zich meer op het schrijven dan op het zelf geven van sessies.

Gezondheid
Lees verder »