Nieuwe Stoppen met Roken

Nieuwe Stoppen met Roken

SuperSmokerClub

Electronische Sigaretten   •   1 Review

Supersmokerclub.nl Webshop elektronische sigaret, online bestellen, kopen, webwinkel, elektrische sigaretten, ego, supersmoker

Lees verder »
E-Smoking

Electronische Sigaretten

De elektronische sigaret is de nieuwste uitvinding op het gebied van rookwaren. De E-sigaret is uitgevonden in China en ondertussen doorontwikkeld naar een model welke nauwelijks van een echte sigaret te onderscheiden is. Uiteraard is onze E-Smoking Lees verder »
Ijsselland Ziekenhuis

Rook Stop Poli's   •   1 Review

De rookstoppoli van het Ijsselland Ziekenhuis is een onderdeel van de polikliniek longziekten. De rookstoppoli heeft een begeleidingstraject om u een extra steun in de rug te geven bij het stoppen met roken. Ook kunt u worden begeleid op onze buitenpLees verder »
Laurentius Ziekenhuis

Rook Stop Poli's

Wie eenmaal begonnen is met roken, komt daar meestal moeilijk vanaf. Er is vaak een bijna onbedwingbare behoefte om te roken en er treden meestal ontwenningsverschijnselen op bij het gemis van een sigaret. Denk maar aan slecht slapen, hoofdpijn, prikLees verder »
BovenIJ Ziekenhuis

Rook Stop Poli's

In het BovenIJ ziekenhuis kunt u onder begeleiding stoppen met roken. Het team dat u begeleidt bestaat uit artsen, een verpleegkundige en een longfunctieassistent die gespecialiseerd zijn in het werken met tabaksverslavingsproblemen. Zij hebben de keLees verder »
Sint Franciscus Gasthuis

Rook Stop Poli's

Het Sint Franciscus Gasthuis biedt haar patiënten deskundige begeleiding bij het stoppen met roken. Om rokende patiënten die gemotiveerd zijn om te stoppen, te kunnen begeleiden is een aparte polikliniek opgericht: de Rook-Stop-Poli. Speciaal opgeLees verder »
Gelre Ziekenhuizen

Rook Stop Poli's

Wie eenmaal begonnen is met roken komt daar moeilijk vanaf. Maar veel mensen lukt het wel onder begeleiding. Deze begeleiding biedt de Rook Stop Polikliniek van Gelre Zutphen.Lees verder »
UMCG

Rook Stop Poli's

U bereikt de Rookstoppoli via de hoofdingang van het UMCG. De begane grond is opgedeeld in binnenstraten. U gaat linksaf naar de Fonteinstraat en loopt daarna rechtdoor totdat u aan uw linkerhand nummer 13 ziet. Hier gaat u naar binnen. PatiëntenLees verder »
Rode Kruis Ziekenhuis

Rook Stop Poli's

Wilt u stoppen met roken, maar lukt het niet met een goed zelfhulpboek of onder begeleiding van uw huisarts met praktijkondersteuner? Dan bent bij de Rookstop-poli van het RKZ aan het juiste adres. Hier leert u waarom u rookt en wanneer u dat doet. B

Lees verder »
Martini Ziekenhuis

Rook Stop Poli's

Patiënten die onder behandeling zijn van een specialist in het Martini Ziekenhuis kunnen gebruik maken van ondersteuning bij het stoppen met roken op de Rookstoppoli. Zij krijgen een groepstraject aangeboden in de vorm van een Pakje Kans training. Lees verder »
Detabaq

Geneesmiddelen

Detabaq is een geneesmiddel op basis van kruidenextracten. Dit houdt in dat er in deze kuur helemaal geen schadelijke stoffen zitten zoals in nicotine pleisters en tabletten. Detabaq neem je in, een week voordat je van plan bent te stoppen met roken.Lees verder »
IkStop.nl

Stoppen met Roken Websites   •   2 Reviews

Stoppen met roken kan op veel verschillende manieren. Op IkStop.nl staan de verschillende methoden onafhankelijk beschreven. Daarnaast kan je ervaringen lezen van mensen die reeds gestopt zijn met roken. Deze informatie kan je helpen om te kiezen welLees verder »
Bouman Coaching

Coaching

Het is een merkwaardig verslavingsmechanisme; hoe graag je er ook vanaf wilt, zodra je er serieus over nadenkt, word je bang, zie je er tegenop of vind je allerlei redenen om het nog even uit te stellen. Het is vooral deze innerlijke strijd tusseLees verder »
Stoppen Met Roken: Cursusboek

Stoppen met Roken Boeken

Zeker sinds de nieuwe rookwetgeving van kracht is, zijn steeds meer mensen gemotiveerd te stoppen met roken. Stoppen met roken is een proces. Daarom lukt het de meeste mensen niet om impulsief van het een op het andere moment te stoppen. Soms is er zLees verder »
Hoe Stoppen Met Roken?

Stoppen met Roken Boeken

Hoe Stoppen Met Roken? Uw praktische gids van dag tot dag om het roken af te leren.Lees verder »
Stoppen Met Roken Zonder Dikker Te Worden
MINI WP Stoppen met roken
Stoppen Met Roken In Honderd Bladzijden

Stoppen met Roken Boeken

Coninx wil met dit boek jou en je omgeving aansporen om te stoppen met roken. Want als jij stopt, stopt er ongetwijfeld ook iemand uit jouw omgeving. Laat ons kettingstoppen! Het is makkelijk, en verdomd leuk.Lees verder »
Ik Stop!

Stoppen met Roken Boeken

Iedere roker neemt zich weleens voor te stoppen, maar meestal gaat dat goed voornemen al snel in rook op. Toch hoeft stoppen niet zo\'n kwelling te worden als velen vrezen. Carl Heese ontvouwt in dit boekje zijn eenvoudige, maar niettemin uiterst effeLees verder »
Nu stop ik echt!

Stoppen met Roken Boeken

Stoppen met roken heeft voor veel rokers iets weg van een spelletje ganzebord; met wat geluk kom je een heel eind maar onverbiddellijk volgt een keer de put of de gevangenis. Menig gemotiveerde stoppoging strandt op een schijnbaar onoverkomelijke aanLees verder »
Stoppen met roken: het kan!

Stoppen met Roken Boeken

Stoppen met roken: het kan! De nieuwste inzichten : boordevol tips en ervaringen van succesvolle stoppers.Lees verder »
Eenvoudig Stoppen Met Roken

Stoppen met Roken Boeken

Dit boek is de vrucht van tientallen jaren psychotherapeutische praktijkervaring. Ben je graag uitvoerig en deskundig geïnformeerd? Dan vind je vast en zeker van je gading in het eerste deel van dit boek.Lees verder »
Succesvol Stoppen Met Roken

Stoppen met Roken Boeken

De meeste boeken over stoppen met roken zeggen dat het je het moet doen. Dit boek zegt hoe je het kan doen.Lees verder »
Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois

Stoppen met Roken Boeken

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois: in dit omkeerboek vertelt Diana helder en beknopt wat je moet doen, hoe je het doet en wat je nodig hebt om blijvend die dingen te combineren waarvan gedacht werd dat het niet mogelijk was: niet roken! Lees verder »
Over Vrouwen & Roken & Stoppen

Stoppen met Roken Boeken

Het feit dat - in vergelijking met mannen - steeds meer vrouwen (gaan) roken en steeds minder vrouwen erin slagen definitief met roken te stoppen, was voor Marie-Anne Haeck aanleiding om grondig onderzoek te doen naar de oorzaken. De uitkomst ervan bLees verder »