1 Review

Carr was tot 1983 kettingroker. Hij rookte zo'n 100 sigaretten per dag. In 1983 wist hij na vele pogingen te stoppen met roken. Over de door zijn eigen ervaringen ge´nspireerde "Easyway-methode" schreef hij boeken die wereldwijd goed verkochten. Ook ... Lees verder »

1 Review

Het boek Stoppen Doe Je Zo reikt je gemakkelijke manieren aan om voor eens en altijd met roken te stoppen. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om een gelukkige en tevreden niet-roker te worden. Deze uitgave onderscheidt zich ... Lees verder »

0 Reviews

Dit boek is met passie geschreven. Na 33 jaar te hebben gerookt, was ik er aan toe om te stoppen. Maar hoe stop je nu met roken? In 12 hoofdstukken probeer ik mijn ervaringen met u te delen. De bedoeling is u te inspireren en te helpen om te stoppen ... Lees verder »

0 Reviews

Klaar om rookvrij te zijn? Deze vriendelijke, praktische gids loodst je stap voor stap door het proces van stoppen met roken. Van het begrijpen van je verslaving en het verminderen van je behoefte om te roken, tot het weerstaan van verleidingen en ... Lees verder »

0 Reviews

Dit boek is de vrucht van tientallen jaren psychotherapeutische praktijkervaring. Ben je graag uitvoerig en deskundig ge´nformeerd? Dan vind je vast en zeker van je gading in het eerste deel van dit ... Lees verder »

0 Reviews

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois: in dit omkeerboek vertelt Diana helder en beknopt wat je moet doen, hoe je het doet en wat je nodig hebt om blijvend die dingen te combineren waarvan gedacht werd dat het niet mogelijk was: niet roken! ... Lees verder »

0 Reviews

Hoe Stoppen Met Roken? Uw praktische gids van dag tot dag om het roken af te ... Lees verder »

0 Reviews

Iedere roker neemt zich weleens voor te stoppen, maar meestal gaat dat goed voornemen al snel in rook op. Toch hoeft stoppen niet zo\'n kwelling te worden als velen vrezen. Carl Heese ontvouwt in dit boekje zijn eenvoudige, maar niettemin uiterst ... Lees verder »

0 Reviews

De techniek die in dit boek gebruikt wordt, heet \'mindfulness\'. Het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die mensen meer bewust maakt van gedachten, gevoelens en lichamelijk sensaties. Roken is een gewoonte en het is niet altijd ... Lees verder »

0 Reviews

Nicotineverslaving: een mythe. De Final-Stop Methode: Dit boek biedt een geheel nieuwe, maar enigszins controversiŰle visie op \'roken\'. De hypothese dat nicotine verslavend is enkel verdedigbaar op economische en politieke gronden, geenszins op ... Lees verder »

0 Reviews

Stoppen met roken heeft voor veel rokers iets weg van een spelletje ganzebord; met wat geluk kom je een heel eind maar onverbiddellijk volgt een keer de put of de gevangenis. Menig gemotiveerde stoppoging strandt op een schijnbaar onoverkomelijke ... Lees verder »

0 Reviews

Het feit dat - in vergelijking met mannen - steeds meer vrouwen (gaan) roken en steeds minder vrouwen erin slagen definitief met roken te stoppen, was voor Marie-Anne Haeck aanleiding om grondig onderzoek te doen naar de oorzaken. De uitkomst ervan ... Lees verder »

0 Reviews

Stoppen Met Roken Cursus: Praktijkondersteuners en ook huisartsen krijgen steeds meer te maken met het bieden van begeleiding aan patienten bij het stoppen met roken. Zij ervaren dit veelal als een moeizaam proces: begeleidingsgesprekken lopen ... Lees verder »

0 Reviews

De meeste rokers willen stoppen, maar slechts een klein percentage slaagt. De gevolgde route is van cruciaal belang. Dr. Debby de Haas (ex-roker) heeft een succesvol ş5-stappenplan ontwikkeld. Wilskracht is daarbij niet van doorslaggevend belang. ... Lees verder »

0 Reviews

Coninx wil met dit boek jou en je omgeving aansporen om te stoppen met roken. Want als jij stopt, stopt er ongetwijfeld ook iemand uit jouw omgeving. Laat ons kettingstoppen! Het is makkelijk, en verdomd ... Lees verder »

0 Reviews

Stoppen Met Roken Voor Vrouwen: speciaal voor vrouwen schreef Allen Carr dit boek over stoppen met roken. Zijn methode, die al miljoenen mensen over de hele wereld voorgoed van het roken heeft afgeholpen, is erop gericht de mechanismen die een roker ... Lees verder »

0 Reviews

Zeker sinds de nieuwe rookwetgeving van kracht is, zijn steeds meer mensen gemotiveerd te stoppen met roken. Stoppen met roken is een proces. Daarom lukt het de meeste mensen niet om impulsief van het een op het andere moment te stoppen. Soms is er ... Lees verder »

0 Reviews

Stoppen met roken: het kan! De nieuwste inzichten : boordevol tips en ervaringen van succesvolle ... Lees verder »

0 Reviews

De meeste boeken over stoppen met roken zeggen dat het je het moet doen. Dit boek zegt hoe je het kan ... Lees verder »

''

Stoppen Met Roken Vergelijker

Op StoppenMetRokenVergelijker.nl lees je ervaringen met alle methodes om te stoppen met roken.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Stoppen met Roken