Stoppen met Roken

Nieuwe Stoppen met Roken

Stoppen met Roken

Laserpraktijk Lemelerveld

Lasertherapie   •   8 Reviews

Welkom bij Lasercentra Noord- Oost Nederland! Lasertherapie is een wetenschappelijk ontwikkelde methode uit Canada waaraan zes jaar is gewerkt door een team van artsen, psychologen en acupuncturisten. Tijdens de behandeling worden, door middel vanLees verder »
Smoke Free

Lasertherapie   •   4 Reviews

Lasercentrum Smoke Free: softlasertherapie maakt gebruik van de kennis die beschreven wordt door de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Softlasertherapie is acupunctuur met laserlicht. Met de laser worden 55 punten op de meridianen behandeld. Dit zijnLees verder »
IkStop.nl

Stoppen met Roken Websites   •   2 Reviews

Stoppen met roken kan op veel verschillende manieren. Op IkStop.nl staan de verschillende methoden onafhankelijk beschreven. Daarnaast kan je ervaringen lezen van mensen die reeds gestopt zijn met roken. Deze informatie kan je helpen om te kiezen welLees verder »
NiQuitin Clear Pleisters

Pleisters   •   2 Reviews

NiQuitin Clear Pleisters zijn transparante pleisters met een uniek controlemembraan. Hierdoor wordt er gedurende 24 uur nicotine afgegeven aan het lichaam. Zo krijgt het lichaam steeds een constante dosis nicotinebinnen beschermt je zo tegen het sterLees verder »
Allen Carr

Stoppen met Roken Boeken   •   1 Review

Carr was tot 1983 kettingroker. Hij rookte zo'n 100 sigaretten per dag. In 1983 wist hij na vele pogingen te stoppen met roken. Over de door zijn eigen ervaringen geïnspireerde "Easyway-methode" schreef hij boeken die wereldwijd goed verkochten. Ook gaLees verder »
Body Balans

Lasertherapie   •   1 Review

Stoppen met roken........ het houdt veel mensen bezig. Het vergt nogal wat wilskracht en doorzettingsvermogen om te stoppen. Met SoftLaser Therapie wordt stoppen met roken een stuk makkelijker. Het vermindert de behoefte aan nicotine. BijverschijLees verder »
Ijsselland Ziekenhuis

Rook Stop Poli's   •   1 Review

De rookstoppoli van het Ijsselland Ziekenhuis is een onderdeel van de polikliniek longziekten. De rookstoppoli heeft een begeleidingstraject om u een extra steun in de rug te geven bij het stoppen met roken. Ook kunt u worden begeleid op onze buitenpLees verder »
Nicorette Inhaler

Geneesmiddelen   •   1 Review

Nicorette Inhaler is geschikt voor rokers die het hand-mondritueel het meest missen. Vindt u het ook lastig om de handeling van het roken af te leren? Dan is Nicorette Inhaler misschien iets voor u.Lees verder »
Nicotinell Pleisters

Pleisters   •   1 Review

Nicotinell is een ronde pleister die het verlangen naar roken vermindert door een gereguleerde en constante afgifte van nicotine, een hele dag lang.Lees verder »
Prostop

Lasertherapie   •   1 Review

Lasertherapie bestaat uit twee delen: een stopadviesgesprek en laserbehandeling. Die vermindert de nicotinebehoefte zo sterk dat zelfs de meest verstokte roker snel, veilig en pijnloos kan stoppen met roken.Lees verder »
SuperSmokerClub

Electronische Sigaretten   •   1 Review

Supersmokerclub.nl Webshop elektronische sigaret, online bestellen, kopen, webwinkel, elektrische sigaretten, ego, supersmoker

Lees verder »
Als U Wilt Stoppen Met Roken

Stoppen met Roken Boeken

Dit boek is met passie geschreven. Na 33 jaar te hebben gerookt, was ik er aan toe om te stoppen. Maar hoe stop je nu met roken? In 12 hoofdstukken probeer ik mijn ervaringen met u te delen. De bedoeling is u te inspireren en te helpen om te stoppen Lees verder »
Bouman Coaching

Coaching

Het is een merkwaardig verslavingsmechanisme; hoe graag je er ook vanaf wilt, zodra je er serieus over nadenkt, word je bang, zie je er tegenop of vind je allerlei redenen om het nog even uit te stellen. Het is vooral deze innerlijke strijd tusseLees verder »
BovenIJ Ziekenhuis

Rook Stop Poli's

In het BovenIJ ziekenhuis kunt u onder begeleiding stoppen met roken. Het team dat u begeleidt bestaat uit artsen, een verpleegkundige en een longfunctieassistent die gespecialiseerd zijn in het werken met tabaksverslavingsproblemen. Zij hebben de keLees verder »
Champix

Geneesmiddelen

Champix is een middel wat de behoefte aan nicotine bedrukt en de ontwenningsverschijnselen vermindert. Champix is geen wondermiddel alleen het innemen van dit medicijn zal ook niet voldoende zijn om te stoppen met roken. Het is erg belangrijk om een Lees verder »
De kleine stoppen met roken

Stoppen met Roken Boeken

Klaar om rookvrij te zijn? Deze vriendelijke, praktische gids loodst je stap voor stap door het proces van stoppen met roken. Van het begrijpen van je verslaving en het verminderen van je behoefte om te roken, tot het weerstaan van verleidingen en heLees verder »
Detabaq

Geneesmiddelen

Detabaq is een geneesmiddel op basis van kruidenextracten. Dit houdt in dat er in deze kuur helemaal geen schadelijke stoffen zitten zoals in nicotine pleisters en tabletten. Detabaq neem je in, een week voordat je van plan bent te stoppen met roken.Lees verder »
E-Smoking

Electronische Sigaretten

De elektronische sigaret is de nieuwste uitvinding op het gebied van rookwaren. De E-sigaret is uitgevonden in China en ondertussen doorontwikkeld naar een model welke nauwelijks van een echte sigaret te onderscheiden is. Uiteraard is onze E-Smoking Lees verder »
Eenvoudig Stoppen Met Roken

Stoppen met Roken Boeken

Dit boek is de vrucht van tientallen jaren psychotherapeutische praktijkervaring. Ben je graag uitvoerig en deskundig geïnformeerd? Dan vind je vast en zeker van je gading in het eerste deel van dit boek.Lees verder »
EraCare

Auriculo Therapie

EraCare biedt u een serie effectieve behandelmethodes die al duizenden mensen hebben geholpen definitief te stoppen met roken. Uw lichamelijke verslaving wordt behandeld met Auriculo-therapie (westerse ooracupunctuur). Er worden pijnloos drie kleiLees verder »
Gelre Ziekenhuizen

Rook Stop Poli's

Wie eenmaal begonnen is met roken komt daar moeilijk vanaf. Maar veel mensen lukt het wel onder begeleiding. Deze begeleiding biedt de Rook Stop Polikliniek van Gelre Zutphen.Lees verder »
Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois

Stoppen met Roken Boeken

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois: in dit omkeerboek vertelt Diana helder en beknopt wat je moet doen, hoe je het doet en wat je nodig hebt om blijvend die dingen te combineren waarvan gedacht werd dat het niet mogelijk was: niet roken! Lees verder »
Hoe Stoppen Met Roken?

Stoppen met Roken Boeken

Hoe Stoppen Met Roken? Uw praktische gids van dag tot dag om het roken af te leren.Lees verder »
Hypnohelp

Hypnose

Yousef M. Hosseini van Hypnohelp: ik help je op twee fronten. Het eerste is het wegnemen van de onjuiste overtuigingen over het roken. Ik haal het fundament onder je overtuigingen vandaan. Als je er van overtuigd bent dat de oude ideen niet meer juis

Lees verder »

Hypnose

Stel dat je een niet-roker kunt worden. Zonder ontwenningsverschijnselen of gewichtstoename. Dat je je alleen maar bevrijd voelt en meer energie hebt. Dat je jezelf als het ware \'terugprogrammeert\' naar de tijd dat je nog niet rookte. Er is een methoLees verder »