Nieuwe websites

Stoppen met Roken

Geneesmiddelen   •   0 Reviews

Stoppen met roken is al heel lang uw uitdaging, maar u vindt het moeilijk om van uw verslaving af te komen. Rookblok is een snelle en makkelijke manier om van uw slechte gewoonte af te komen. Rookblok is een capsule dat het verlangen naar een ... Lees verder »

Stoppen met Roken Boeken   •   1 Review

Carr was tot 1983 kettingroker. Hij rookte zo'n 100 sigaretten per dag. In 1983 wist hij na vele pogingen te stoppen met roken. Over de door zijn eigen ervaringen geïnspireerde "Easyway-methode" schreef hij boeken die wereldwijd goed verkochten. ... Lees verder »

Stoppen met Roken Websites   •   0 Reviews

Op deze site vind je alles over stoppen met roken. En de verschillende manieren om je daarmee te helpen. Het lezen van deze site zal je niet bevrijden van het roken. Dit kan geen enkele site, geen boek, geen pleister, kauwgom, acupunctuur of ... Lees verder »

Lasertherapie   •   1 Review

Lasertherapie bestaat uit twee delen: een stopadviesgesprek en laserbehandeling. Die vermindert de nicotinebehoefte zo sterk dat zelfs de meest verstokte roker snel, veilig en pijnloos kan stoppen met ... Lees verder »

Lasertherapie   •   2 Reviews

Lasercentrum Smoke Free: softlasertherapie maakt gebruik van de kennis die beschreven wordt door de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Softlasertherapie is acupunctuur met laserlicht. Met de laser worden 55 punten op de meridianen behandeld. Dit ... Lees verder »

Lasertherapie   •   6 Reviews

Welkom bij Lasercentra Noord- Oost Nederland! Lasertherapie is een wetenschappelijk ontwikkelde methode uit Canada waaraan zes jaar is gewerkt door een team van artsen, psychologen en acupuncturisten. Tijdens de behandeling worden, door middel ... Lees verder »

Lasertherapie   •   1 Review

Stoppen met roken........ het houdt veel mensen bezig. Het vergt nogal wat wilskracht en doorzettingsvermogen om te stoppen. Met SoftLaser Therapie wordt stoppen met roken een stuk makkelijker. Het vermindert de behoefte aan nicotine. ... Lees verder »

Auriculo Therapie   •   0 Reviews

Uw leven wordt nog leuker. U stopt met roken. Make It Easy helpt u daarbij. Make It Easy bestaat al sinds 1994 en helpt rokers succesvol niet-rokers te worden. Make It Easy heeft door het hele land vaste praktijken. Make It Easy behandelt zeer ... Lees verder »

Auriculo Therapie   •   0 Reviews

EraCare biedt u een serie effectieve behandelmethodes die al duizenden mensen hebben geholpen definitief te stoppen met roken. Uw lichamelijke verslaving wordt behandeld met Auriculo-therapie (westerse ooracupunctuur). Er worden pijnloos drie ... Lees verder »

Lasertherapie   •   0 Reviews

Matera Laserbehandeling: wij maken gebruik van een krachtige puls laser, welke in staat is om twee frequenties te hanteren. We hanteren dus een dubbele behandeling. De Handy Laser wordt op verschillende plaatsen van het oor, de handen en het gezicht ... Lees verder »

Auriculo Therapie   •   0 Reviews

Matera Ooracupunctuur: een andere door ons gehanteerde methode is de ooracupunctuur, waarbij we gebruik maken van de methode Nogier (Frans arts en grondlegger van de auriculogie). Een auriculo of ooracupunctuurbehandeling is bij uitstek geschikt ... Lees verder »

Stoppen met Roken Websites   •   0 Reviews

Ikkanstoppen is een uniek stoppen-met-rokenprogramma om je te ondersteunen bij je poging om een niet-roker te ... Lees verder »

Stoppen met Roken Websites   •   0 Reviews

Stoppenmetrokenhulp.nl: onze website geeft u een overzicht van de diverse manieren om te stoppen met roken inclusief een beschrijving van de diverse hulpmiddelen die u kunt gebruiken om succesvol te ... Lees verder »

Geneesmiddelen   •   0 Reviews

Champix is een middel wat de behoefte aan nicotine bedrukt en de ontwenningsverschijnselen vermindert. Champix is geen wondermiddel alleen het innemen van dit medicijn zal ook niet voldoende zijn om te stoppen met roken. Het is erg belangrijk om een ... Lees verder »

Pleisters   •   1 Review

Nicotinell is een ronde pleister die het verlangen naar roken vermindert door een gereguleerde en constante afgifte van nicotine, een hele dag ... Lees verder »

Kauwgom   •   0 Reviews

Als u probeert te stoppen dan is er Nicotinell Kauwgom om snel het verlangen naar een sigaret te ... Lees verder »

Geneesmiddelen   •   0 Reviews

Nicotinell Zuigtabletten bedwingen snel en discreet uw verlangen naar een sigaret door onmiddellijk nicotine af te ... Lees verder »

Pleisters   •   2 Reviews

NiQuitin Clear Pleisters zijn transparante pleisters met een uniek controlemembraan. Hierdoor wordt er gedurende 24 uur nicotine afgegeven aan het lichaam. Zo krijgt het lichaam steeds een constante dosis nicotinebinnen beschermt je zo tegen het ... Lees verder »

Geneesmiddelen   •   0 Reviews

NiQuitin Mint Zuigtabletten zijn voor mensen die actief willen stoppen met roken en het stoppen met roken zelf in de hand willen hebben. Als je een moeilijk moment hebt, neem je een NiQuitin Mint Zuigtablet. Zo houd je ... Lees verder »

Hypnose   •   0 Reviews

Stel dat je een niet-roker kunt worden. Zonder ontwenningsverschijnselen of gewichtstoename. Dat je je alleen maar bevrijd voelt en meer energie hebt. Dat je jezelf als het ware \'terugprogrammeert\' naar de tijd dat je nog niet rookte. Er is een ... Lees verder »

Hypnose   •   0 Reviews

Stoppen met roken blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Bij het stoppen met roken zijn twee aspecten van groot belang nl. de lichamelijke ontwenning en de psychische ontwenning. Als u écht wilt stoppen met roken en dat zonder enige moeite, laat de ... Lees verder »

Hypnose   •   0 Reviews

Yousef M. Hosseini van Hypnohelp: ik help je op twee fronten. Het eerste is het wegnemen van de onjuiste overtuigingen over het roken. Ik haal het fundament onder je overtuigingen vandaan. Als je er van overtuigd bent dat de oude ideen niet meer ... Lees verder »

Hypnose   •   0 Reviews

Wil je voor altijd stoppen met roken? Begin vandaag. Vividus introduceert de HypnoStop methode. Een manier om moeiteloos met roken te stoppen. Binnen 1 dag ben je voor de rest van je leven gegarandeerd een blije ... Lees verder »

Stoppen met Roken Websites   •   0 Reviews

Stivoro werd opgericht op 24 december 1974 in Den Haag als expertisecentrum voor tabakspreventie in Nederland. Initiatiefnemers waren het Longfonds (voorheen Astmafonds), de Nederlandse Hartstichting en KWF Kankerbestrijding. Tot op de dag van ... Lees verder »

Kauwgom   •   0 Reviews

Nicorette Kauwgom is geschikt voor rokers die een meer flexibele benadering willen om hun zin in roken te bedwingen, wanneer en waar ze het nodig ... Lees verder »


Stoppen Met Roken Vergelijker

Op StoppenMetRokenVergelijker.nl lees je ervaringen met alle methodes om te stoppen met roken.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Stoppen met Roken