Nieuwe websites

Stoppen met Roken

Rookblok

Geneesmiddelen

Stoppen met roken is al heel lang uw uitdaging, maar u vindt het moeilijk om van uw verslaving af te komen. Rookblok is een snelle en makkelijke manier om van uw slechte gewoonte af te komen. Rookblok is een capsule dat het verlangen naar een siga Lees verder »

Allen Carr

Stoppen met Roken Boeken   •   1 Review

Carr was tot 1983 kettingroker. Hij rookte zo'n 100 sigaretten per dag. In 1983 wist hij na vele pogingen te stoppen met roken. Over de door zijn eigen ervaringen geïnspireerde "Easyway-methode" schreef hij boeken die wereldwijd goed verkochten. Ook ga Lees verder »

Stoppen Doe Je Zo

Stoppen met Roken Boeken   •   1 Review

Het boek Stoppen Doe Je Zo reikt je gemakkelijke manieren aan om voor eens en altijd met roken te stoppen. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om een gelukkige en tevreden niet-roker te worden. Deze uitgave onderscheidt zich vanw Lees verder »

Stoppen Met Roken in 5 Stappen

Stoppen met Roken Boeken

De meeste rokers willen stoppen, maar slechts een klein percentage slaagt. De gevolgde route is van cruciaal belang. Dr. Debby de Haas (ex-roker) heeft een succesvol ­5-stappenplan ontwikkeld. Wilskracht is daarbij niet van doorslaggevend belang. Wa Lees verder »

Mindful Stoppen Met Roken

Stoppen met Roken Boeken

De techniek die in dit boek gebruikt wordt, heet \'mindfulness\'. Het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die mensen meer bewust maakt van gedachten, gevoelens en lichamelijk sensaties. Roken is een gewoonte en het is niet altijd gema Lees verder »

Stoppen Met Roken Voor Vrouwen

Stoppen met Roken Boeken

Stoppen Met Roken Voor Vrouwen: speciaal voor vrouwen schreef Allen Carr dit boek over stoppen met roken. Zijn methode, die al miljoenen mensen over de hele wereld voorgoed van het roken heeft afgeholpen, is erop gericht de mechanismen die een roker Lees verder »

Als U Wilt Stoppen Met Roken

Stoppen met Roken Boeken

Dit boek is met passie geschreven. Na 33 jaar te hebben gerookt, was ik er aan toe om te stoppen. Maar hoe stop je nu met roken? In 12 hoofdstukken probeer ik mijn ervaringen met u te delen. De bedoeling is u te inspireren en te helpen om te stoppen Lees verder »

Nicotineverslaving: een mythe

Stoppen met Roken Boeken

Nicotineverslaving: een mythe. De Final-Stop Methode: Dit boek biedt een geheel nieuwe, maar enigszins controversiële visie op \'roken\'. De hypothese dat nicotine verslavend is enkel verdedigbaar op economische en politieke gronden, geenszins op wete Lees verder »

De kleine stoppen met roken

Stoppen met Roken Boeken

Klaar om rookvrij te zijn? Deze vriendelijke, praktische gids loodst je stap voor stap door het proces van stoppen met roken. Van het begrijpen van je verslaving en het verminderen van je behoefte om te roken, tot het weerstaan van verleidingen en he Lees verder »

Stoppen Met Roken Cursus

Stoppen met Roken Boeken

Stoppen Met Roken Cursus: Praktijkondersteuners en ook huisartsen krijgen steeds meer te maken met het bieden van begeleiding aan patienten bij het stoppen met roken. Zij ervaren dit veelal als een moeizaam proces: begeleidingsgesprekken lopen bijvoo Lees verder »

Over Vrouwen & Roken & Stoppen

Stoppen met Roken Boeken

Het feit dat - in vergelijking met mannen - steeds meer vrouwen (gaan) roken en steeds minder vrouwen erin slagen definitief met roken te stoppen, was voor Marie-Anne Haeck aanleiding om grondig onderzoek te doen naar de oorzaken. De uitkomst ervan b Lees verder »

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois

Stoppen met Roken Boeken

Het Stoppen Met Roken Dagboek Van Diana Dubois: in dit omkeerboek vertelt Diana helder en beknopt wat je moet doen, hoe je het doet en wat je nodig hebt om blijvend die dingen te combineren waarvan gedacht werd dat het niet mogelijk was: niet roken! Lees verder »

Succesvol Stoppen Met Roken

Stoppen met Roken Boeken

De meeste boeken over stoppen met roken zeggen dat het je het moet doen. Dit boek zegt hoe je het kan doen. Lees verder »

Eenvoudig Stoppen Met Roken

Stoppen met Roken Boeken

Dit boek is de vrucht van tientallen jaren psychotherapeutische praktijkervaring. Ben je graag uitvoerig en deskundig geïnformeerd? Dan vind je vast en zeker van je gading in het eerste deel van dit boek. Lees verder »

Stoppen met roken: het kan!

Stoppen met Roken Boeken

Stoppen met roken: het kan! De nieuwste inzichten : boordevol tips en ervaringen van succesvolle stoppers. Lees verder »

Nu stop ik echt!

Stoppen met Roken Boeken

Stoppen met roken heeft voor veel rokers iets weg van een spelletje ganzebord; met wat geluk kom je een heel eind maar onverbiddellijk volgt een keer de put of de gevangenis. Menig gemotiveerde stoppoging strandt op een schijnbaar onoverkomelijke aan Lees verder »

Ik Stop!

Stoppen met Roken Boeken

Iedere roker neemt zich weleens voor te stoppen, maar meestal gaat dat goed voornemen al snel in rook op. Toch hoeft stoppen niet zo\'n kwelling te worden als velen vrezen. Carl Heese ontvouwt in dit boekje zijn eenvoudige, maar niettemin uiterst effe Lees verder »

Stoppen Met Roken In Honderd Bladzijden

Stoppen met Roken Boeken

Coninx wil met dit boek jou en je omgeving aansporen om te stoppen met roken. Want als jij stopt, stopt er ongetwijfeld ook iemand uit jouw omgeving. Laat ons kettingstoppen! Het is makkelijk, en verdomd leuk. Lees verder »

MINI WP Stoppen met roken
Stoppen Met Roken Zonder Dikker Te Worden

Stoppen met Roken Boeken

Hoe Stoppen Met Roken? Uw praktische gids van dag tot dag om het roken af te leren. Lees verder »

Stoppen Met Roken: Cursusboek

Stoppen met Roken Boeken

Zeker sinds de nieuwe rookwetgeving van kracht is, zijn steeds meer mensen gemotiveerd te stoppen met roken. Stoppen met roken is een proces. Daarom lukt het de meeste mensen niet om impulsief van het een op het andere moment te stoppen. Soms is er z Lees verder »

Stoppenmetroken.com

Stoppen met Roken Websites

Op deze site vind je alles over stoppen met roken. En de verschillende manieren om je daarmee te helpen. Het lezen van deze site zal je niet bevrijden van het roken. Dit kan geen enkele site, geen boek, geen pleister, kauwgom, acupunctuur of laserstr Lees verder »

Ikkanstoppen

Stoppen met Roken Websites

Ikkanstoppen is een uniek stoppen-met-rokenprogramma om je te ondersteunen bij je poging om een niet-roker te worden. Lees verder »

Stoppenmetrokenhulp.nl

Stoppen met Roken Websites

Stoppenmetrokenhulp.nl: onze website geeft u een overzicht van de diverse manieren om te stoppen met roken inclusief een beschrijving van de diverse hulpmiddelen die u kunt gebruiken om succesvol te stoppen. Lees verder »


Stoppen Met Roken Vergelijker

Op StoppenMetRokenVergelijker.nl lees je ervaringen met alle methodes om te stoppen met roken.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Stoppen met Roken