Nieuwe Stoppen met Roken

Stoppen met Roken

Rookblok

Geneesmiddelen

Stoppen met roken is al heel lang uw uitdaging, maar u vindt het moeilijk om van uw verslaving af te komen. Rookblok is een snelle en makkelijke manier om van uw slechte gewoonte af te komen. Rookblok is een capsule dat het verlangen naar een sigaLees verder »

Allen Carr

Stoppen met Roken Boeken   •   1 Review

Carr was tot 1983 kettingroker. Hij rookte zo'n 100 sigaretten per dag. In 1983 wist hij na vele pogingen te stoppen met roken. Over de door zijn eigen ervaringen geïnspireerde "Easyway-methode" schreef hij boeken die wereldwijd goed verkochten. Ook gaLees verder »

Stoppenmetroken.com

Stoppen met Roken Websites

Op deze site vind je alles over stoppen met roken. En de verschillende manieren om je daarmee te helpen. Het lezen van deze site zal je niet bevrijden van het roken. Dit kan geen enkele site, geen boek, geen pleister, kauwgom, acupunctuur of laserstrLees verder »

Prostop

Lasertherapie   •   1 Review

Lasertherapie bestaat uit twee delen: een stopadviesgesprek en laserbehandeling. Die vermindert de nicotinebehoefte zo sterk dat zelfs de meest verstokte roker snel, veilig en pijnloos kan stoppen met roken.Lees verder »

Smoke Free

Lasertherapie   •   4 Reviews

Lasercentrum Smoke Free: softlasertherapie maakt gebruik van de kennis die beschreven wordt door de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Softlasertherapie is acupunctuur met laserlicht. Met de laser worden 55 punten op de meridianen behandeld. Dit zijnLees verder »

Laserpraktijk Lemelerveld

Lasertherapie   •   7 Reviews

Welkom bij Lasercentra Noord- Oost Nederland! Lasertherapie is een wetenschappelijk ontwikkelde methode uit Canada waaraan zes jaar is gewerkt door een team van artsen, psychologen en acupuncturisten. Tijdens de behandeling worden, door middel vanLees verder »

Body Balans

Lasertherapie   •   1 Review

Stoppen met roken........ het houdt veel mensen bezig. Het vergt nogal wat wilskracht en doorzettingsvermogen om te stoppen. Met SoftLaser Therapie wordt stoppen met roken een stuk makkelijker. Het vermindert de behoefte aan nicotine. BijverschijLees verder »

Make It Easy

Auriculo Therapie

Uw leven wordt nog leuker. U stopt met roken. Make It Easy helpt u daarbij. Make It Easy bestaat al sinds 1994 en helpt rokers succesvol niet-rokers te worden. Make It Easy heeft door het hele land vaste praktijken. Make It Easy behandelt zeer regelmLees verder »

EraCare

Auriculo Therapie

EraCare biedt u een serie effectieve behandelmethodes die al duizenden mensen hebben geholpen definitief te stoppen met roken. Uw lichamelijke verslaving wordt behandeld met Auriculo-therapie (westerse ooracupunctuur). Er worden pijnloos drie kleiLees verder »

Matera Laserbehandeling

Lasertherapie

Matera Laserbehandeling: wij maken gebruik van een krachtige puls laser, welke in staat is om twee frequenties te hanteren. We hanteren dus een dubbele behandeling. De Handy Laser wordt op verschillende plaatsen van het oor, de handen en het gezicht Lees verder »

Matera Auriculo Therapie

Auriculo Therapie

Matera Ooracupunctuur: een andere door ons gehanteerde methode is de ooracupunctuur, waarbij we gebruik maken van de methode Nogier (Frans arts en grondlegger van de auriculogie). Een auriculo of ooracupunctuurbehandeling is bij uitstek geschikt voorLees verder »

Ikkanstoppen

Stoppen met Roken Websites

Ikkanstoppen is een uniek stoppen-met-rokenprogramma om je te ondersteunen bij je poging om een niet-roker te worden.Lees verder »

Stoppenmetrokenhulp.nl

Stoppen met Roken Websites

Stoppenmetrokenhulp.nl: onze website geeft u een overzicht van de diverse manieren om te stoppen met roken inclusief een beschrijving van de diverse hulpmiddelen die u kunt gebruiken om succesvol te stoppen.Lees verder »

Champix

Geneesmiddelen

Champix is een middel wat de behoefte aan nicotine bedrukt en de ontwenningsverschijnselen vermindert. Champix is geen wondermiddel alleen het innemen van dit medicijn zal ook niet voldoende zijn om te stoppen met roken. Het is erg belangrijk om een Lees verder »

Nicotinell Pleisters

Pleisters   •   1 Review

Nicotinell is een ronde pleister die het verlangen naar roken vermindert door een gereguleerde en constante afgifte van nicotine, een hele dag lang.Lees verder »

Nicotinell Kauwgom

Kauwgom

Als u probeert te stoppen dan is er Nicotinell Kauwgom om snel het verlangen naar een sigaret te verminderen.Lees verder »

Nicotinell Zuigtabletten

Geneesmiddelen

Nicotinell Zuigtabletten bedwingen snel en discreet uw verlangen naar een sigaret door onmiddellijk nicotine af te geven.Lees verder »

NiQuitin Clear Pleisters

Pleisters   •   2 Reviews

NiQuitin Clear Pleisters zijn transparante pleisters met een uniek controlemembraan. Hierdoor wordt er gedurende 24 uur nicotine afgegeven aan het lichaam. Zo krijgt het lichaam steeds een constante dosis nicotinebinnen beschermt je zo tegen het sterLees verder »

NiQuitin Mint Zuigtabletten

Geneesmiddelen

NiQuitin Mint Zuigtabletten zijn voor mensen die actief willen stoppen met roken en het stoppen met roken zelf in de hand willen hebben. Als je een moeilijk moment hebt, neem je een NiQuitin Mint Zuigtablet. Zo houd je ontwenningsverschijnselenonderLees verder »

Hypnose

Stel dat je een niet-roker kunt worden. Zonder ontwenningsverschijnselen of gewichtstoename. Dat je je alleen maar bevrijd voelt en meer energie hebt. Dat je jezelf als het ware \'terugprogrammeert\' naar de tijd dat je nog niet rookte. Er is een methoLees verder »

Hypnose Coach

Hypnose

Stoppen met roken blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Bij het stoppen met roken zijn twee aspecten van groot belang nl. de lichamelijke ontwenning en de psychische ontwenning. Als u écht wilt stoppen met roken en dat zonder enige moeite, laat de HypLees verder »

Hypnohelp

Hypnose

Yousef M. Hosseini van Hypnohelp: ik help je op twee fronten. Het eerste is het wegnemen van de onjuiste overtuigingen over het roken. Ik haal het fundament onder je overtuigingen vandaan. Als je er van overtuigd bent dat de oude ideen niet meer juisLees verder »

Vividus HypnoStop Methode

Hypnose

Wil je voor altijd stoppen met roken? Begin vandaag. Vividus introduceert de HypnoStop methode. Een manier om moeiteloos met roken te stoppen. Binnen 1 dag ben je voor de rest van je leven gegarandeerd een blije niet-roker.Lees verder »

Stivoro

Stoppen met Roken Websites

Stivoro werd opgericht op 24 december 1974 in Den Haag als expertisecentrum voor tabakspreventie in Nederland. Initiatiefnemers waren het Longfonds (voorheen Astmafonds), de Nederlandse Hartstichting en KWF Kankerbestrijding. Tot op de dag van vandaLees verder »

Nicorette Kauwgom

Kauwgom

Nicorette Kauwgom is geschikt voor rokers die een meer flexibele benadering willen om hun zin in roken te bedwingen, wanneer en waar ze het nodig hebben.Lees verder »


Stoppen Met Roken Vergelijker

Op StoppenMetRokenVergelijker.nl lees je ervaringen met alle methodes om te stoppen met roken.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Stoppen met Roken