Stoppen met Roken Websites

IkStop.nl

2 Reviews

Stoppen met roken kan op veel verschillende manieren. Op IkStop.nl staan de verschillende methoden onafhankelijk beschreven. Daarnaast kan je ervaringen lezen van mensen die reeds gestopt zijn met roken. Deze informatie kan je helpen om te kiezen welLees verder »
Ikkanstoppen

Ikkanstoppen is een uniek stoppen-met-rokenprogramma om je te ondersteunen bij je poging om een niet-roker te worden.Lees verder »
Nederland Stopt

Nederland stopt met roken! Onze ervaring is dat iedereen met roken kan stoppen, als hij of zij maar gemotiveerd is en de juiste methode gebruikt.Lees verder »
Stivoro

Stivoro werd opgericht op 24 december 1974 in Den Haag als expertisecentrum voor tabakspreventie in Nederland. Initiatiefnemers waren het Longfonds (voorheen Astmafonds), de Nederlandse Hartstichting en KWF Kankerbestrijding. Tot op de dag van vandaLees verder »
Stop Met Roken

Het is geen wonder dat iemand die probeert te stoppen met roken op zoek is naar \'tips over het stoppen met roken\'. Sigaretten zijn niet gemakkelijk op te geven en roken is geen gemakkelijke gewoonte om mee te stoppen. Sommigen mensen blijven zelfLees verder »
Stopmetroken.nl

Stoppen met roken? Zo doe je dat!Lees verder »
Stoppenmetroken.com

Op deze site vind je alles over stoppen met roken. En de verschillende manieren om je daarmee te helpen. Het lezen van deze site zal je niet bevrijden van het roken. Dit kan geen enkele site, geen boek, geen pleister, kauwgom, acupunctuur of laserstrLees verder »