2 Reviews

Stoppen met roken kan op veel verschillende manieren. Op IkStop.nl staan de verschillende methoden onafhankelijk beschreven. Daarnaast kan je ervaringen lezen van mensen die reeds gestopt zijn met roken. Deze informatie kan je helpen om te kiezen ... Lees verder »

0 Reviews

Ikkanstoppen is een uniek stoppen-met-rokenprogramma om je te ondersteunen bij je poging om een niet-roker te ... Lees verder »

0 Reviews

Nederland stopt met roken! Onze ervaring is dat iedereen met roken kan stoppen, als hij of zij maar gemotiveerd is en de juiste methode ... Lees verder »

0 Reviews

Stivoro werd opgericht op 24 december 1974 in Den Haag als expertisecentrum voor tabakspreventie in Nederland. Initiatiefnemers waren het Longfonds (voorheen Astmafonds), de Nederlandse Hartstichting en KWF Kankerbestrijding. Tot op de dag van ... Lees verder »

0 Reviews

Het is geen wonder dat iemand die probeert te stoppen met roken op zoek is naar \'tips over het stoppen met roken\'. Sigaretten zijn niet gemakkelijk op te geven en roken is geen gemakkelijke gewoonte om mee te stoppen. Sommigen mensen blijven ... Lees verder »

0 Reviews

Op deze site vind je alles over stoppen met roken. En de verschillende manieren om je daarmee te helpen. Het lezen van deze site zal je niet bevrijden van het roken. Dit kan geen enkele site, geen boek, geen pleister, kauwgom, acupunctuur of ... Lees verder »

0 Reviews

Stoppenmetrokenhulp.nl: onze website geeft u een overzicht van de diverse manieren om te stoppen met roken inclusief een beschrijving van de diverse hulpmiddelen die u kunt gebruiken om succesvol te ... Lees verder »

''

Stoppen Met Roken Vergelijker

Op StoppenMetRokenVergelijker.nl lees je ervaringen met alle methodes om te stoppen met roken.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Stoppen met Roken