• Ben reuze blij. Vorig jaar gestopt middels de laserbehandeling. Te gek ,geen terugval.

    Sterke punten
    Persoonlijke benadering.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Mareike op 29 oktober 2019 Reageer

  • De pleisters plakken zeer slecht. En als je ga bellen naar ze dan reageren ze niet

    Door Hans op 20 augustus 2019 Reageer

  • Vriendelijke telefoniste en keurige uitleg dezelfde dag van therapeut. Kon dezelfde week nog terecht op zaterdag in mijn woonplaats. Goed gesprek vooraf en zeer tevreden over de werkwijze.

    Sterke punten
    service, professionaliteit, vriendelijke mensen, vertrouwen, lokaal behandeling

    Zwakke punten
    Prijzen blijven fors in deze branche maar ik heb het met enkele weken terugverdiend.

    Door Wessels op 14 juli 2019 Reageer

  • Voor Stoppen met Roken in Raalte geweest. Men is alleen gericht op geld verdienen, weinig professioneel of klantvriendelijk.

    Dien je een klacht in, dan wordt de klant zwart gemaakt om het eigen onvoldoende presteren te verbergen. Dure behandeling die geen soelaas biedt.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    onprofessioneel, sociaal niet vaardig, alleen gericht op geld verdienen

    Door E. Akker op 28 mei 2019 Reageer

  • Ook ik heb gebruik gemaakt van een laser behandeling met een aankoop van Groupon, ik had een afspraak gemaakt op 18 Januarie '18 en ging er met goede vertrouwen heen. Jammer genoeg kwam ik ietsjes te laat, daar de locatie in Amsterdam moeilijk te bereiken is en op een onpraktische lokatie zit in het centrum. Meneer is snel aan de slag gegaan en ondervond de laser behandeling.

    *Ik was 'smiddags al gestopt met roken, heb ook na de behandeling niet meer gerookt.
    * De dag ernaar kreeg ik hoofdpijn en nerveus,
    * de daarop volgende dagen bleef ik zeer rot in mijn vel zitten en ondervond nare afkik verschijnselen, kreeg last van vast zittende schouder klachten door spaningen en moest hiermee ook naar de fysio.

    * Ik heb in totaal 4 weken niet gerookt, zware afkik verschijnselen en hieroverheen kreeg ik de griep.

    * Alle ellende aan toe ben ik weer gaan roken.

    Zwakke punten
    Volgens mij bekende vrienden welke bij anderen een laser behandeling ondergingen was er ook nazorg, hier is mij bij deze behandeling niets over verteld,
    Heb ik nu voor niets een behandeling ondergaan en erge afkik verschijnselen ondervonden.
    Hierover ben ik dan zeer benieuwd.

    Door Mary Biering op 28 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Pleisters plakken zeer slecht. Vallen zomaar af. Die is mijn eerste doosje van de vier waar hij dit gebeurd. Eerder geen last van gehad.

    Sterke punten
    Doen wat ze moeten doen. Maar plakken slecht.

    Zwakke punten
    Plakken slecht op dr huid.

    Door Erwin op 24 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op zich is ikstop.nl een goede site voor mensen die willen stoppen met roken. Helaas is mij gebleken dat er nogal wat mensen als anoniem of anoniempje reageren die beter nog een tijd kunnen doorgaan met roken maar eerst een aantal bezoeken aan een psychiater kunnen afleggen. Jammer dat daar niet veel strenger en sneller aktie op wordt ondernomen door beheerder- eigenaar van deze site.

    Sterke punten
    De maandclubs, je aanmelden voor de maand waarin jij samen met andere mensen stopt met roken. Meestal ook aardige mensen die serieus en normaal reageren.

    Zwakke punten
    De psychisch gestoorden die vrolijk op elk onderwerp inspringen met hun beter-weten mening ook nog notabene, en waar niets of bijna niets tegen gedaan wordt om die flierefluiters te weren of te bannen. Erg jammer.

    Door aad op 9 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik was doorverwezen voor chronische magraine naar dr. Dunnewold. Ik zag erg uit naar deze afspraak, ik zag weer een lichtpuntje. Dat was snel gedoofd want dr. Dunnewold heeft als neuroloog zijnde GEEN VERSTAND VAN MIGRAINE. Ik moest maar naar Leiden, waar ze echt bol staan van de kennis en wetenschap van migraine. Ik protesteerde door te zeggen dat ik het niet van plan ben naar Leiden te gaan. Ik lig 3 dagen per week met migraine in een stikdonkere kamer, dan een dag opknappen, nou dan ben ik er wel klaar mee.

    Sterke punten
    Geen wachtlijst

    Zwakke punten
    Ik heb in mijn hele leven nog geen neuroloog ontmoet die geen verstand heeft van migraine. Ook mijn huisarts was stomverbaasd. O ja, uiteindelijk schreef hij smelttabletten voor en belt over 3 weken op om te vragen hoe het gaat.
    Ik ben zeer teleurgesteld in deze arts,

    Door A.M. Koen- op 13 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via de Groupon actie 2 tickets besteld voor mij en mijn partner.
    Toen door een zwaar ongeval in september mijn partner niet kon, mocht ik gezien de stressvolle periode deze later inzetten.
    Ik heb daarentegen toch doorgezet. Op vrijdag 13 november heb ik tot halverwege de behandeling gedacht dat ik op de terugweg een nieuw pakje sigaretten ging kopen. Als ik weer zou gaan roken kon ik mij verschuilen achter het excuus: stress.
    Gelukkig voor mij is dit mijn 2e poging na 18 jaar roken. En ik ben zo verschrikkelijk blij, omdat de graving en gewoonte er tussentijds wel was, maar het verdween ook zo weer.
    Door deze methode kan ik melden dat ik nu een jaar gestopt ben!
    Gemiddeld gaf ik 200 euro per maand uit aan sigaretten, de coupon 1x 75. De benauwdheid is weg, ik ben nog steeds gezellig, 28 kilo afgevallen en het voornaamste is dat ik niet meer stink volgens mijn dochtertje.
    Mijn advies: gewoon doen!!

    Sterke punten
    Ontzettend goed opgevangen en wat een zachtaardige vrouw.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marianne op 12 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik wil graag (om een goed reden) een geplaatst bericht verwijderen of laten verwijderen. Helaas staan er nergens contactgegevens.

    Sterke punten
    website is prima

    Zwakke punten
    Geen mogelijkheid voor simpele vraag, zoals het verwijderen van een bericht.

    Door Boer op 2 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Was goed verslaafd aan shag, al een paar stoppogingen geprobeerd zonder resultaat, ben naar andere oplossingen gaan zoeken, en kwam toen bij laserpraktijk Lemelerveld terecht, afspraak gemaakt, en kon na 2 weken terecht.
    Behandelaar was vriendelijk, en behandeling was pijnloos, was in begin wat sceptisch over de laserbehandeling....zou dit echt werken? uiteraard moet de wil er ook zijn, en die was er hoor, na 20 jaar stevig roken had ik er genoeg van.
    tot nu ook geen sigaret aangeraakt, en zeker geen behoefte aan, ik ben nu dus een happy non smoker!

    Groetjes Rachel uit Arnhem

    Sterke punten
    pijnloos, en korte behandeling, zeer effectief

    Zwakke punten
    geen

    Door rachel op 20 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn man is hier prima geholpen. Echter, we hebben niks kunnen declareren. De dame in kwestie heeft geen verstand van de zorgverzekerings wet.

    We kregen een handgeschreven bonnetje zonder declaratiecodes. We hebben aangegeven dat dit niet geaccepteerd wordt. Dit werd niet begrepen.

    Vervolgens werd het onmogelijk om contact op te nemen. Onbereikbaar per mail of telefoon.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    Service, bereikbaarheid en professionaliteit.

    Door Marit op 2 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nog steeds na 10 jaar geen behoefte aan een sigaret.
    Ben gestopt na van alles geprobeerd te hebben. Toen ik de lasertherapie onderging rookte ik nog 40 sigaretten per dag. Na de therapie alles weggegooid en sindsdien geen sigaret meer aangeraakt. Bij mij heeft het dus prima geholpen. Ik vind het een geweldige therapie.

    Sterke punten
    Beter dan alle andere therapien. (In mijn geval dus) Ik had al pillen, acupunctuur, begeleiding etc. geprobeerd en niets hielp. Bij de lasertherapie had ik geen enkele behoefte meer en ook geen bijwerkingen.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Marco op 11 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 26/11/2014

    Collega was via Prostop een half jaar geleden gestopt. Ik had een folder gekregen. Deze meegenomen naar huis. Uiteindelijk vond mijn wederhelft deze tussen wat andere papieren. Aangezien zij al in 2010 is gestopt en een echte anti rook fundamentalist is geworden, bleef zij mij aansporen om te gaan bellen. Onze verzekeraar heeft een contract met Lemelerveld. Dus na veel aandringen een afspraak gemaakt en 5 november was het zo ver. De laser werd in de woonkamer op tafel gezet en ik werd op een heleboel punten "aangestraald" Ook kreeg ik de tip om Chroomtabletten te gaan gebruiken, om de bloedsuikerspiegel- lees vreetbuien- in toom te houden. (deze werken pas na een dag of veertien) Tot op heden vind ik het top. Geen drang meer om het hele huis om te spitten voor een peuk. Sterker nog, als ik iemand tegenkom die heeft gerookt, dan ruik ik het nu al heel erg en vind het stinken.
    Absoluut geen spijt van, behalve dat ik het al veel eerder had moeten doen.

    Sterke punten
    De behandelaar neemt heel rustig de tijd, en legt uit wat hij doet.
    Ik vind het een groot voordeel, dat het bij mensen thuis kan.

    Zwakke punten
    Eigenlijk niet voor mij. Het zou misschien wel een goed idee zijn, om als de afspraak van te voren wordt gemaakt, mensen aan te raden met die chroomtabletten te beginnen, omdat deze pas na veertien dagen werken.

    Door Frans op 26 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De eerste paar dagen ging prima. Daarna toch wat problemen, vooral 's middags. En na 4 weken toch neerslachtig, humeurig en lusteloos.
    Voor mij dus helaas weggegooid geld.
    Vond de locatie ook niet echt professioneel overkomen: een gehuurd zaaltje, en ergens in de hoek een apparaat op de grond met daaromheen 2 stoelen.

    Ik moest na 4 weken even terugbellen om verslag te doen. Vraag me af of het een en ander met elkaar in verband staat....

    zie ook http://www.skepsis.nl/laserpunctuur.html

    Sterke punten
    heeft 4 weken geholpen

    Zwakke punten
    Op de website staat een vestiging gemeld, die niet daadwerkelijk (meer) gebruikt wordt en moet men daarom naar een andere vestiging met als gevolg extra reiskosten.

    Door Billy Ton op 5 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede kwaliteit, super producten snelle levering. geen verzendkosten.

    Sterke punten
    kwaliteit

    Zwakke punten
    geen

    Door Hans Hendrik op 6 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nu al ruim een jaar gestopt met roken dankzij lasertherapie van Prostop Amsterdam.
    Na een motiverend gesprek en een laserbehandeling nooit meer een sigaret gerookt!
    Al meer dan 2000 euro gespaard.
    In het begin was het wennen maar als je het moeilijk had mocht je nog een keer voor een nabehandeling komen, super!

    Sterke punten
    Professionele service

    Zwakke punten
    Callcenter in het weekend gesloten.

    Door Maria op 13 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben dus gestopt met het boekje van Marcel van Mosselveld. Ik heb jarenlang gerookt en ben nu sinds twee jaar een tevreden stopper. Ik kan het boek 'Stoppen doe je zo' iedereen aanbevelen. Het is zeer duidelijk en makkelijk geschreven en het leest heel prettig.

    Sterke punten
    Heel eenvoudig en goed te begrijpen. Prettig geschreven en niet te dik.

    Zwakke punten
    Vond de prijs wat aan de hoge kant. Maar achteraf natuurlijk heel blij dat ik het gekocht heb.

    Door Cor op 22 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Schandalig slechte pleisters, ze plakken niet. Zelfs niet als je een pleister aan elkaar plakt wat de gebruiksaanwijzing aanraadt als je ze weggooit. Een dure grap en erg frustrerend als je eindelijk vastberaden bent te stoppen met roken.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Wanproduct

    Door He op 27 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik vind het boek van Allen Carr een uitstekende manier om te stoppen met roken, mits je zelf echt wilt. Dit geldt overigens voor alle methoden, denk ik. Wanneer je het boek actief leest, dus echt probeert te begrijpen wat onze meneer Carr bedoelt, dan heeft hij wel degelijk een punt.

    Al rokend werkte ik mij in een mum van tijd door het boek heen, totdat ik bij de bladzijde ' de laatste sigaret' kwam. Het stoppen kostte mij totaal geen moeite. Bovendien leverde de komische schrijfstijl van Carr mij ook nog een hoop leesplezier op!

    Sterke punten
    Helder en komisch geschreven boek. Effectief en doeltreffend.

    Zwakke punten
    Meneer Carr weet geen enkel positief punt van roken te omschrijven ;)

    Door Carolien op 8 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

Stoppen Met Roken Vergelijker

Op StoppenMetRokenVergelijker.nl lees je ervaringen met alle methodes om te stoppen met roken.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Stoppen met Roken