Reviews over Stoppen met Roken

  Oplichters - Review over Smoke Free

  Contact gehad met smoke free voor informatie daarna toch gekozen voor een andere organisatie wequit toen wequit wou declareren bij mijn zorgverzekeraar bleek smoke free dit dus ook onterrecht te hebben gedaan dus ze hebben geld van dw verzekeraar onterecht verkregen waardoor ik nu met een rekening zit van wequit die ik uit eigen zak moet betalen antwoord van smoke free ja we hebben gecrediteerd maar het is gewoon 1 geldklopperij dus denk na voor dat je met deze mensen een informatie gesprek aan gaat ...ik ga ook zeker melding maken bij kassa

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Opgelicht

  385?? Veel te veel - Review over Smoke Free

  Ik ben daadwerkelijk gestopt met roken maar niet dankzij Smojefree. Eerste gesprekje leek veelbelovend. De Intake was kort én er werd op mijn hart gedrukt vooral niet te bellen als ik het moeilijk zou krijgen omdat het zo druk is! Tweede gesprek (dat zou 1 a 2 dagen na de stopdatum zijn) zit ik nog steeds op te wachten. Ik vind het schandalig dat Smokefree 385,- durft te vragen voor helemaal NIETS

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  De prijs Geen contact (en dat heet persoonlijke coaching) Medicatie moet je zelf regelen dus alsnog naar je huisarts

  8 november as 1 jaar gestopt - Review over Laserpraktijk Lemelerveld

  Ben reuze blij. Vorig jaar gestopt middels de laserbehandeling. Te gek ,geen terugval.

  Sterke punten
  Persoonlijke benadering.

  Zwakke punten
  Geen.

  Plak niet - Review over NiQuitin Clear Pleisters

  De pleisters plakken zeer slecht. En als je ga bellen naar ze dan reageren ze niet

  Uitstekend bedrijf - Review over Smoke Free

  Vriendelijke telefoniste en keurige uitleg dezelfde dag van therapeut. Kon dezelfde week nog terecht op zaterdag in mijn woonplaats. Goed gesprek vooraf en zeer tevreden over de werkwijze.

  Sterke punten
  service, professionaliteit, vriendelijke mensen, vertrouwen, lokaal behandeling

  Zwakke punten
  Prijzen blijven fors in deze branche maar ik heb het met enkele weken terugverdiend.

  Zeer slechte dienstverlening - Review over Smoke Free

  Voor Stoppen met Roken in Raalte geweest. Men is alleen gericht op geld verdienen, weinig professioneel of klantvriendelijk. Dien je een klacht in, dan wordt de klant zwart gemaakt om het eigen onvoldoende presteren te verbergen. Dure behandeling die geen soelaas biedt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onprofessioneel, sociaal niet vaardig, alleen gericht op geld verdienen

  Werkt het echt ? - Review over Laserpraktijk Lemelerveld

  Ook ik heb gebruik gemaakt van een laser behandeling met een aankoop van Groupon, ik had een afspraak gemaakt op 18 Januarie '18 en ging er met goede vertrouwen heen. Jammer genoeg kwam ik ietsjes te laat, daar de locatie in Amsterdam moeilijk te bereiken is en op een onpraktische lokatie zit in het centrum. Meneer is snel aan de slag gegaan en ondervond de laser behandeling. *Ik was 'smiddags al gestopt met roken, heb ook na de behandeling niet meer gerookt. * De dag ernaar kreeg ik hoofdpijn en nerveus, * de daarop volgende dagen bleef ik zeer rot in mijn vel zitten en ondervond nare afkik verschijnselen, kreeg last van vast zittende schouder klachten door spaningen en moest hiermee ook naar de fysio. * Ik heb in totaal 4 weken niet gerookt, zware afkik verschijnselen en hieroverheen kreeg ik de griep. * Alle ellende aan toe ben ik weer gaan roken.

  Zwakke punten
  Volgens mij bekende vrienden welke bij anderen een laser behandeling ondergingen was er ook nazorg, hier is mij bij deze behandeling niets over verteld, Heb ik nu voor niets een behandeling ondergaan en erge afkik verschijnselen ondervonden. Hierover ben ik dan zeer benieuwd.

  Niquitin clear 7mg - Review over NiQuitin Clear Pleisters

  Pleisters plakken zeer slecht. Vallen zomaar af. Die is mijn eerste doosje van de vier waar hij dit gebeurd. Eerder geen last van gehad.

  Sterke punten
  Doen wat ze moeten doen. Maar plakken slecht.

  Zwakke punten
  Plakken slecht op dr huid.

  Gratis nogal wat mafkezen erbij - Review over IkStop.nl

  Op zich is ikstop.nl een goede site voor mensen die willen stoppen met roken. Helaas is mij gebleken dat er nogal wat mensen als anoniem of anoniempje reageren die beter nog een tijd kunnen doorgaan met roken maar eerst een aantal bezoeken aan een psychiater kunnen afleggen. Jammer dat daar niet veel strenger en sneller aktie op wordt ondernomen door beheerder- eigenaar van deze site.

  Sterke punten
  De maandclubs, je aanmelden voor de maand waarin jij samen met andere mensen stopt met roken. Meestal ook aardige mensen die serieus en normaal reageren.

  Zwakke punten
  De psychisch gestoorden die vrolijk op elk onderwerp inspringen met hun beter-weten mening ook nog notabene, en waar niets of bijna niets tegen gedaan wordt om die flierefluiters te weren of te bannen. Erg jammer.

  Een neuroloog die geen verstand van migraine heeft. - Review over Ijsselland Ziekenhuis

  Ik was doorverwezen voor chronische magraine naar dr. Dunnewold. Ik zag erg uit naar deze afspraak, ik zag weer een lichtpuntje. Dat was snel gedoofd want dr. Dunnewold heeft als neuroloog zijnde GEEN VERSTAND VAN MIGRAINE. Ik moest maar naar Leiden, waar ze echt bol staan van de kennis en wetenschap van migraine. Ik protesteerde door te zeggen dat ik het niet van plan ben naar Leiden te gaan. Ik lig 3 dagen per week met migraine in een stikdonkere kamer, dan een dag opknappen, nou dan ben ik er wel klaar mee.

  Sterke punten
  Geen wachtlijst

  Zwakke punten
  Ik heb in mijn hele leven nog geen neuroloog ontmoet die geen verstand heeft van migraine. Ook mijn huisarts was stomverbaasd. O ja, uiteindelijk schreef hij smelttabletten voor en belt over 3 weken op om te vragen hoe het gaat. Ik ben zeer teleurgesteld in deze arts,

  Stress is geen excuus meer! 1 jaar gestopt - Review over Laserpraktijk Lemelerveld

  Via de Groupon actie 2 tickets besteld voor mij en mijn partner. Toen door een zwaar ongeval in september mijn partner niet kon, mocht ik gezien de stressvolle periode deze later inzetten. Ik heb daarentegen toch doorgezet. Op vrijdag 13 november heb ik tot halverwege de behandeling gedacht dat ik op de terugweg een nieuw pakje sigaretten ging kopen. Als ik weer zou gaan roken kon ik mij verschuilen achter het excuus: stress. Gelukkig voor mij is dit mijn 2e poging na 18 jaar roken. En ik ben zo verschrikkelijk blij, omdat de graving en gewoonte er tussentijds wel was, maar het verdween ook zo weer. Door deze methode kan ik melden dat ik nu een jaar gestopt ben! Gemiddeld gaf ik 200 euro per maand uit aan sigaretten, de coupon 1x 75. De benauwdheid is weg, ik ben nog steeds gezellig, 28 kilo afgevallen en het voornaamste is dat ik niet meer stink volgens mijn dochtertje. Mijn advies: gewoon doen!!

  Sterke punten
  Ontzettend goed opgevangen en wat een zachtaardige vrouw.

  Zwakke punten
  Geen

  Geen contact - Review over IkStop.nl

  Ik wil graag (om een goed reden) een geplaatst bericht verwijderen of laten verwijderen. Helaas staan er nergens contactgegevens.

  Sterke punten
  website is prima

  Zwakke punten
  Geen mogelijkheid voor simpele vraag, zoals het verwijderen van een bericht.

  bijna 1 maand gestopt middels laserbehandeling Lemersveld - Review over Laserpraktijk Lemelerveld

  Was goed verslaafd aan shag, al een paar stoppogingen geprobeerd zonder resultaat, ben naar andere oplossingen gaan zoeken, en kwam toen bij laserpraktijk Lemelerveld terecht, afspraak gemaakt, en kon na 2 weken terecht. Behandelaar was vriendelijk, en behandeling was pijnloos, was in begin wat sceptisch over de laserbehandeling....zou dit echt werken? uiteraard moet de wil er ook zijn, en die was er hoor, na 20 jaar stevig roken had ik er genoeg van. tot nu ook geen sigaret aangeraakt, en zeker geen behoefte aan, ik ben nu dus een happy non smoker! Groetjes Rachel uit Arnhem

  Sterke punten
  pijnloos, en korte behandeling, zeer effectief

  Zwakke punten
  geen

  Niet doen!! Zeer slechte service - Review over Body Balans

  Mijn man is hier prima geholpen. Echter, we hebben niks kunnen declareren. De dame in kwestie heeft geen verstand van de zorgverzekerings wet. We kregen een handgeschreven bonnetje zonder declaratiecodes. We hebben aangegeven dat dit niet geaccepteerd wordt. Dit werd niet begrepen. Vervolgens werd het onmogelijk om contact op te nemen. Onbereikbaar per mail of telefoon.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Service, bereikbaarheid en professionaliteit.

  10 jaar gestopt - Review over Laserpraktijk Lemelerveld

  Nog steeds na 10 jaar geen behoefte aan een sigaret. Ben gestopt na van alles geprobeerd te hebben. Toen ik de lasertherapie onderging rookte ik nog 40 sigaretten per dag. Na de therapie alles weggegooid en sindsdien geen sigaret meer aangeraakt. Bij mij heeft het dus prima geholpen. Ik vind het een geweldige therapie.

  Sterke punten
  Beter dan alle andere therapien. (In mijn geval dus) Ik had al pillen, acupunctuur, begeleiding etc. geprobeerd en niets hielp. Bij de lasertherapie had ik geen enkele behoefte meer en ook geen bijwerkingen.

  Zwakke punten
  Geen.

  Prima geholpen door Laserpraktijk Lemelerveld. - Review over Laserpraktijk Lemelerveld

  26/11/2014 Collega was via Prostop een half jaar geleden gestopt. Ik had een folder gekregen. Deze meegenomen naar huis. Uiteindelijk vond mijn wederhelft deze tussen wat andere papieren. Aangezien zij al in 2010 is gestopt en een echte anti rook fundamentalist is geworden, bleef zij mij aansporen om te gaan bellen. Onze verzekeraar heeft een contract met Lemelerveld. Dus na veel aandringen een afspraak gemaakt en 5 november was het zo ver. De laser werd in de woonkamer op tafel gezet en ik werd op een heleboel punten "aangestraald" Ook kreeg ik de tip om Chroomtabletten te gaan gebruiken, om de bloedsuikerspiegel- lees vreetbuien- in toom te houden. (deze werken pas na een dag of veertien) Tot op heden vind ik het top. Geen drang meer om het hele huis om te spitten voor een peuk. Sterker nog, als ik iemand tegenkom die heeft gerookt, dan ruik ik het nu al heel erg en vind het stinken. Absoluut geen spijt van, behalve dat ik het al veel eerder had moeten doen.

  Sterke punten
  De behandelaar neemt heel rustig de tijd, en legt uit wat hij doet. Ik vind het een groot voordeel, dat het bij mensen thuis kan.

  Zwakke punten
  Eigenlijk niet voor mij. Het zou misschien wel een goed idee zijn, om als de afspraak van te voren wordt gemaakt, mensen aan te raden met die chroomtabletten te beginnen, omdat deze pas na veertien dagen werken.

  Werkte eventjes - Review over Laserpraktijk Lemelerveld

  De eerste paar dagen ging prima. Daarna toch wat problemen, vooral 's middags. En na 4 weken toch neerslachtig, humeurig en lusteloos. Voor mij dus helaas weggegooid geld. Vond de locatie ook niet echt professioneel overkomen: een gehuurd zaaltje, en ergens in de hoek een apparaat op de grond met daaromheen 2 stoelen. Ik moest na 4 weken even terugbellen om verslag te doen. Vraag me af of het een en ander met elkaar in verband staat.... zie ook http://www.skepsis.nl/laserpunctuur.html

  Sterke punten
  heeft 4 weken geholpen

  Zwakke punten
  Op de website staat een vestiging gemeld, die niet daadwerkelijk (meer) gebruikt wordt en moet men daarom naar een andere vestiging met als gevolg extra reiskosten.

  Super website - Review over SuperSmokerClub

  Goede kwaliteit, super producten snelle levering. geen verzendkosten.

  Sterke punten
  kwaliteit

  Zwakke punten
  geen

  Succesvol stoppen met roken in Amsterdam - Review over Prostop

  Nu al ruim een jaar gestopt met roken dankzij lasertherapie van Prostop Amsterdam. Na een motiverend gesprek en een laserbehandeling nooit meer een sigaret gerookt! Al meer dan 2000 euro gespaard. In het begin was het wennen maar als je het moeilijk had mocht je nog een keer voor een nabehandeling komen, super!

  Sterke punten
  Professionele service

  Zwakke punten
  Callcenter in het weekend gesloten.

  dure pleisters plakken absoluut niet.... - Review over Nicotinell Pleisters

  Schandalig slechte pleisters, ze plakken niet. Zelfs niet als je een pleister aan elkaar plakt wat de gebruiksaanwijzing aanraadt als je ze weggooit. Een dure grap en erg frustrerend als je eindelijk vastberaden bent te stoppen met roken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Wanproduct

  Een boek met inhoud - Review over Allen Carr

  Ik vind het boek van Allen Carr een uitstekende manier om te stoppen met roken, mits je zelf echt wilt. Dit geldt overigens voor alle methoden, denk ik. Wanneer je het boek actief leest, dus echt probeert te begrijpen wat onze meneer Carr bedoelt, dan heeft hij wel degelijk een punt. Al rokend werkte ik mij in een mum van tijd door het boek heen, totdat ik bij de bladzijde ' de laatste sigaret' kwam. Het stoppen kostte mij totaal geen moeite. Bovendien leverde de komische schrijfstijl van Carr mij ook nog een hoop leesplezier op!

  Sterke punten
  Helder en komisch geschreven boek. Effectief en doeltreffend.

  Zwakke punten
  Meneer Carr weet geen enkel positief punt van roken te omschrijven ;)