• Ook ik heb gebruik gemaakt van een laser behandeling met een aankoop van Groupon, ik had een afspraak gemaakt op 18 Januarie '18 en ging er met goede vertrouwen heen. Jammer genoeg kwam ik ietsjes te laat, daar de locatie in Amsterdam moeilijk te bereiken is en op een onpraktische lokatie zit in het centrum. Meneer is snel aan de slag gegaan en ondervond de laser behandeling. *Ik was 'smiddags al gestopt met roken, heb ook na de behandeling niet meer gerookt. * De dag ernaar kreeg ik hoofdpijn en nerveus, * de daarop volgende dagen bleef ik zeer rot in mijn vel zitten en ondervond nare afkik verschijnselen, kreeg last van vast zittende schouder klachten door spaningen en moest hiermee ook naar de fysio. * Ik heb in totaal 4 weken niet gerookt, zware afkik verschijnselen en hieroverheen kreeg ik de griep. * Alle ellende aan toe ben ik weer gaan roken.

    Zwakke punten
    Volgens mij bekende vrienden welke bij anderen een laser behandeling ondergingen was er ook nazorg, hier is mij bij deze behandeling niets over verteld, Heb ik nu voor niets een behandeling ondergaan en erge afkik verschijnselen ondervonden. Hierover ben ik dan zeer benieuwd.

    Door Mary Biering op 28 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Stoppen Met Roken Vergelijker

Op StoppenMetRokenVergelijker.nl lees je ervaringen met alle methodes om te stoppen met roken.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Stoppen met Roken