Lasercentrum Smoke Free: softlasertherapie maakt gebruik van de kennis die beschreven wordt door de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Softlasertherapie is acupunctuur met laserlicht. Met de laser worden 55 punten op de meridianen behandeld. Dit zijn energiebanen die ervoor zorgen dat uw lichaam in balans en conditie blijft. Door de behandeling wordt het verlangen naar het roken geneutraliseerd/onderdrukt.

Smoke Free Reviews

 • Vriendelijke telefoniste en keurige uitleg dezelfde dag van therapeut. Kon dezelfde week nog terecht op zaterdag in mijn woonplaats. Goed gesprek vooraf en zeer tevreden over de werkwijze.

  Sterke punten
  service, professionaliteit, vriendelijke mensen, vertrouwen, lokaal behandeling

  Zwakke punten
  Prijzen blijven fors in deze branche maar ik heb het met enkele weken terugverdiend.

  Door Wessels op 14 juli 2019 Reageer
 • Voor Stoppen met Roken in Raalte geweest. Men is alleen gericht op geld verdienen, weinig professioneel of klantvriendelijk.

  Dien je een klacht in, dan wordt de klant zwart gemaakt om het eigen onvoldoende presteren te verbergen. Dure behandeling die geen soelaas biedt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onprofessioneel, sociaal niet vaardig, alleen gericht op geld verdienen

  Door E. Akker op 28 mei 2019 Reageer

Bezoek Smoke Free

Schrijf je eigen reviewStoppen Met Roken Vergelijker

Op StoppenMetRokenVergelijker.nl lees je ervaringen met alle methodes om te stoppen met roken.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Stoppen met Roken