Smoke Free

Lasercentrum Smoke Free: softlasertherapie maakt gebruik van de kennis die beschreven wordt door de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Softlasertherapie is acupunctuur met laserlicht. Met de laser worden 55 punten op de meridianen behandeld. Dit zijn energiebanen die ervoor zorgen dat uw lichaam in balans en conditie blijft. Door de behandeling wordt het verlangen naar het roken geneutraliseerd/onderdrukt.

Smoke Free Reviews

  Oplichters

  Contact gehad met smoke free voor informatie daarna toch gekozen voor een andere organisatie wequit toen wequit wou declareren bij mijn zorgverzekeraar bleek smoke free dit dus ook onterrecht te hebben gedaan dus ze hebben geld van dw verzekeraar onterecht verkregen waardoor ik nu met een rekening zit van wequit die ik uit eigen zak moet betalen antwoord van smoke free ja we hebben gecrediteerd maar het is gewoon 1 geldklopperij dus denk na voor dat je met deze mensen een informatie gesprek aan gaat ...ik ga ook zeker melding maken bij kassa

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Opgelicht

  385?? Veel te veel

  Ik ben daadwerkelijk gestopt met roken maar niet dankzij Smojefree. Eerste gesprekje leek veelbelovend. De Intake was kort én er werd op mijn hart gedrukt vooral niet te bellen als ik het moeilijk zou krijgen omdat het zo druk is!

  Tweede gesprek (dat zou 1 a 2 dagen na de stopdatum zijn) zit ik nog steeds op te wachten.

  Ik vind het schandalig dat Smokefree 385,- durft te vragen voor helemaal NIETS

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  De prijs
  Geen contact (en dat heet persoonlijke coaching)
  Medicatie moet je zelf regelen dus alsnog naar je huisarts

  Uitstekend bedrijf

  Vriendelijke telefoniste en keurige uitleg dezelfde dag van therapeut. Kon dezelfde week nog terecht op zaterdag in mijn woonplaats. Goed gesprek vooraf en zeer tevreden over de werkwijze.

  Sterke punten
  service, professionaliteit, vriendelijke mensen, vertrouwen, lokaal behandeling

  Zwakke punten
  Prijzen blijven fors in deze branche maar ik heb het met enkele weken terugverdiend.

  Zeer slechte dienstverlening

  Voor Stoppen met Roken in Raalte geweest. Men is alleen gericht op geld verdienen, weinig professioneel of klantvriendelijk.

  Dien je een klacht in, dan wordt de klant zwart gemaakt om het eigen onvoldoende presteren te verbergen. Dure behandeling die geen soelaas biedt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onprofessioneel, sociaal niet vaardig, alleen gericht op geld verdienen

Bezoek Smoke Free

Schrijf een review