Smokers Countdown, is een bewezen methode voor stoppen met roken! Smokers Countdown is een nieuw hulpmiddel om te stoppen. Niet alleen helpt Smokers Countdown helpt met het stoppen met roken, maar het kan ook gebruikt worden om te minderen met roken. Door middel van Smokers Countdown kun je binnen slechts 90 dagen van jouw rookgewoonte afkomen (of rook je gewoon minder). Dit doe je niet volgens de bekende ‘Cold Turkey’ (in een keer stoppen) manier, maar via de bewezen effectiviteit van ‘Schematisch Afbouwen’.

Hoe werkt Smokers Countdown?

De Smokers Countdown is erg eenvoudig om te gebruiken. Het is een klein apparaatje wat meegedragen kan worden in een pak sigaretten. Het enige wat je hoeft te doen, is de hoeveelheid sigaretten invoeren die je op een dag rookt en over welke periode je wilt afbouwen. De standaard afbouwperiode is 90 dagen. Na het invoeren van deze gegevens berekent De Smokers Countdown vervolgens jouw persoonlijke afbouwschema. De periode tussen twee sigaretten wordt langzaamaan steeds iets verlengd. Wanneer je een wat langere afbouwperiode hebt, merk je in het begin er weinig van de verandering. Dit is niet erg, want het afbouwen is toch al begonnen! Je plaatst de Smokers Countdown in een pakje met het venstertje naar boven. Het apparaatje geeft met een groen lampje aan wanneer je mag roken en wanneer niet. Een groen lampje betekent in principe dat je een sigaret kunt opsteken, maar je kunt er ook voor kiezen om geen sigaret op te steken. Geeft het apparaatje een rood lampje aan, dan betekent het dat je nog even moet wachten met het opsteken van een sigaretje. Het aantal sigaretten dat je elke dag mag roken wordt steeds minder. Na een periode van 90 dagen ben je stopt met roken of rook je blijvend minder.


Schematisch Afbouwen

De Smokers Countdown heeft twee kernonderdelen: - Zo rook je stapsgewijs minder sigaretten per dag. - Je rookt op vaste en geplande tijdstippen. - Je ervaart minder ontwenningsverschijnselen. - Je rookt niet naar behoefte, maar volgens schema. Hierdoor leer je steeds langer zonder een sigaret te kunnen en krijg je meer controle. - Je leert om te gaan met het niet roken, doordat de tijd tussen rookmomenten steeds langer wordt. Het is tevens wetenschappelijk aangetoond dat schematisch afbouwen een effectieve methode is om te stoppen of minderen met roken.


Tarieven Smokers Countdown

Het reguliere Smokers Countdown pakket bestaat uit: 1 Smokers Countdown unit. Inclusief 2 hoogwaardige knoop batterijtjes. Een stevige verpakking om schade tijdens het verzenden te voorkomen en een duidelijke handleiding. Je ontvangt als extra een unieke code om de SCD app te downloaden. Er wordt een factuur meegestuurd die tevens geldt als garantiebewijs. Hiervoor betaal je een bedrag van 59,50 Ga je samen stoppen met je partner of een vriend? Kies dan voor de voordelige Smokers Countdown Duopack. Dit pakket bestaat uit: 2 Smokers Countdown units. Inclusief 4 hoogwaardige knoop batterijtjes. Een stevige verpakking om schade tijdens het verzenden te voorkomen en een duidelijke handleiding. Je ontvangt als extra twee unieke code's om de SCD app te downloaden. Er wordt een factuur meegestuurd die tevens geldt als garantiebewijs. Hiervoor betaal je een bedrag van 119,00 Controleer de actuele tarieven en eventuele acties op de website van Smokers Countdown.


Smokers Countdown Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Smokers Countdown.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen reviewStoppen Met Roken Vergelijker

Op StoppenMetRokenVergelijker.nl lees je ervaringen met alle methodes om te stoppen met roken.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Stoppen met Roken