Laserpraktijk Lemelerveld

Welkom bij Lasercentra Noord- Oost Nederland! Lasertherapie is een wetenschappelijk ontwikkelde methode uit Canada waaraan zes jaar is gewerkt door een team van artsen, psychologen en acupuncturisten. Tijdens de behandeling worden, door middel van laserlicht, de uiteinden van 36 energiebanen verwarmd. De punten die worden verwarmd bevinden zich in de oorschelp, op het gezicht en op de handen.

Laserpraktijk Lemelerveld Reviews

  Na 1 behandeling en 1 slechte week ben ik er al ca 7 maandan af

  Ik ben van mening dat je het eerst zelf moet willen, dat je er klaar voor bent in je hoofd. Dat was ik, na 5 week cold turkey stoppen( dus geen pleister, of andere dingen) wel mijn rituelen gehandhaafd, uit bed, kop koffie en sigaretje op mn lip ( alleen niet aangestoken), ook gewoon borreltje met sigaretje op de lip ( maar niet aan) en dat ging 5 weken goed toen kwam de terugslag. Gelijk naar lemelerveld en behandeling ondergaan ( baa het niet schaadt het niet). De week na de bahandeling echt brrrrr gevoeld, niet ziek genoeg om ziek te zijn maar ook niet fit. En nu ca 7 mnd later ben ik er nog af en heb er ook geen moeite mee. Wel 15 kg aangekomen 🙄 maar goed, die had ik er net af voor ik stopte. Alle andere stoppers vinden het knap, maar ik blijf er bij het moet tussen je eigen oren goed zitten, laser is een mooi hulpmiddel. Kan zeker bijdragen aan een geslaagde kans. Je doet het voor jezelf.

  Sterke punten
  Ontzettend vriendelijk, normaal, gewoon volk en geen poeha.

  Zwakke punten
  Niet kunnen vinden.

  8 november as 1 jaar gestopt

  Ben reuze blij. Vorig jaar gestopt middels de laserbehandeling. Te gek ,geen terugval.

  Sterke punten
  Persoonlijke benadering.

  Zwakke punten
  Geen.

  Werkt het echt ?

  Ook ik heb gebruik gemaakt van een laser behandeling met een aankoop van Groupon, ik had een afspraak gemaakt op 18 Januarie '18 en ging er met goede vertrouwen heen. Jammer genoeg kwam ik ietsjes te laat, daar de locatie in Amsterdam moeilijk te bereiken is en op een onpraktische lokatie zit in het centrum. Meneer is snel aan de slag gegaan en ondervond de laser behandeling.

  *Ik was 'smiddags al gestopt met roken, heb ook na de behandeling niet meer gerookt.
  * De dag ernaar kreeg ik hoofdpijn en nerveus,
  * de daarop volgende dagen bleef ik zeer rot in mijn vel zitten en ondervond nare afkik verschijnselen, kreeg last van vast zittende schouder klachten door spaningen en moest hiermee ook naar de fysio.

  * Ik heb in totaal 4 weken niet gerookt, zware afkik verschijnselen en hieroverheen kreeg ik de griep.

  * Alle ellende aan toe ben ik weer gaan roken.

  Zwakke punten
  Volgens mij bekende vrienden welke bij anderen een laser behandeling ondergingen was er ook nazorg, hier is mij bij deze behandeling niets over verteld,
  Heb ik nu voor niets een behandeling ondergaan en erge afkik verschijnselen ondervonden.
  Hierover ben ik dan zeer benieuwd.

  Stress is geen excuus meer! 1 jaar gestopt

  Via de Groupon actie 2 tickets besteld voor mij en mijn partner.
  Toen door een zwaar ongeval in september mijn partner niet kon, mocht ik gezien de stressvolle periode deze later inzetten.
  Ik heb daarentegen toch doorgezet. Op vrijdag 13 november heb ik tot halverwege de behandeling gedacht dat ik op de terugweg een nieuw pakje sigaretten ging kopen. Als ik weer zou gaan roken kon ik mij verschuilen achter het excuus: stress.
  Gelukkig voor mij is dit mijn 2e poging na 18 jaar roken. En ik ben zo verschrikkelijk blij, omdat de graving en gewoonte er tussentijds wel was, maar het verdween ook zo weer.
  Door deze methode kan ik melden dat ik nu een jaar gestopt ben!
  Gemiddeld gaf ik 200 euro per maand uit aan sigaretten, de coupon 1x 75. De benauwdheid is weg, ik ben nog steeds gezellig, 28 kilo afgevallen en het voornaamste is dat ik niet meer stink volgens mijn dochtertje.
  Mijn advies: gewoon doen!!

  Sterke punten
  Ontzettend goed opgevangen en wat een zachtaardige vrouw.

  Zwakke punten
  Geen

  bijna 1 maand gestopt middels laserbehandeling Lemersveld

  Was goed verslaafd aan shag, al een paar stoppogingen geprobeerd zonder resultaat, ben naar andere oplossingen gaan zoeken, en kwam toen bij laserpraktijk Lemelerveld terecht, afspraak gemaakt, en kon na 2 weken terecht.
  Behandelaar was vriendelijk, en behandeling was pijnloos, was in begin wat sceptisch over de laserbehandeling....zou dit echt werken? uiteraard moet de wil er ook zijn, en die was er hoor, na 20 jaar stevig roken had ik er genoeg van.
  tot nu ook geen sigaret aangeraakt, en zeker geen behoefte aan, ik ben nu dus een happy non smoker!

  Groetjes Rachel uit Arnhem

  Sterke punten
  pijnloos, en korte behandeling, zeer effectief

  Zwakke punten
  geen

  10 jaar gestopt

  Nog steeds na 10 jaar geen behoefte aan een sigaret.
  Ben gestopt na van alles geprobeerd te hebben. Toen ik de lasertherapie onderging rookte ik nog 40 sigaretten per dag. Na de therapie alles weggegooid en sindsdien geen sigaret meer aangeraakt. Bij mij heeft het dus prima geholpen. Ik vind het een geweldige therapie.

  Sterke punten
  Beter dan alle andere therapien. (In mijn geval dus) Ik had al pillen, acupunctuur, begeleiding etc. geprobeerd en niets hielp. Bij de lasertherapie had ik geen enkele behoefte meer en ook geen bijwerkingen.

  Zwakke punten
  Geen.

  Prima geholpen door Laserpraktijk Lemelerveld.

  26/11/2014

  Collega was via Prostop een half jaar geleden gestopt. Ik had een folder gekregen. Deze meegenomen naar huis. Uiteindelijk vond mijn wederhelft deze tussen wat andere papieren. Aangezien zij al in 2010 is gestopt en een echte anti rook fundamentalist is geworden, bleef zij mij aansporen om te gaan bellen. Onze verzekeraar heeft een contract met Lemelerveld. Dus na veel aandringen een afspraak gemaakt en 5 november was het zo ver. De laser werd in de woonkamer op tafel gezet en ik werd op een heleboel punten "aangestraald" Ook kreeg ik de tip om Chroomtabletten te gaan gebruiken, om de bloedsuikerspiegel- lees vreetbuien- in toom te houden. (deze werken pas na een dag of veertien) Tot op heden vind ik het top. Geen drang meer om het hele huis om te spitten voor een peuk. Sterker nog, als ik iemand tegenkom die heeft gerookt, dan ruik ik het nu al heel erg en vind het stinken.
  Absoluut geen spijt van, behalve dat ik het al veel eerder had moeten doen.

  Sterke punten
  De behandelaar neemt heel rustig de tijd, en legt uit wat hij doet.
  Ik vind het een groot voordeel, dat het bij mensen thuis kan.

  Zwakke punten
  Eigenlijk niet voor mij. Het zou misschien wel een goed idee zijn, om als de afspraak van te voren wordt gemaakt, mensen aan te raden met die chroomtabletten te beginnen, omdat deze pas na veertien dagen werken.

  Werkte eventjes

  De eerste paar dagen ging prima. Daarna toch wat problemen, vooral 's middags. En na 4 weken toch neerslachtig, humeurig en lusteloos.
  Voor mij dus helaas weggegooid geld.
  Vond de locatie ook niet echt professioneel overkomen: een gehuurd zaaltje, en ergens in de hoek een apparaat op de grond met daaromheen 2 stoelen.

  Ik moest na 4 weken even terugbellen om verslag te doen. Vraag me af of het een en ander met elkaar in verband staat....

  zie ook http://www.skepsis.nl/laserpunctuur.html

  Sterke punten
  heeft 4 weken geholpen

  Zwakke punten
  Op de website staat een vestiging gemeld, die niet daadwerkelijk (meer) gebruikt wordt en moet men daarom naar een andere vestiging met als gevolg extra reiskosten.

Bezoek Laserpraktijk Lemelerveld

Schrijf een review